reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nie ogólnie tak jakoś mnie jakiś smutek dopadł... Za dużo myśli się o tym ☺️
To prawda, ja tez mam takie huśtawki nastroju po IUI 😳 i taka byłam zła ze wyjeżdżam na cały tydzień od razu po IUI na wyjazd służbowy, ze jak to, ze nie odpocznę, ze nie będę leżakować... a teraz się cieszę, bo nie mam czasu o tym myśleć 🙈

reklama
Ja go biorę juz od tygodnia, teraz teoretycznie powinnam brać heparyne, ale w holandii nikt mi nie chce jej przepisać [emoji17]
Ja acard zaczęłam brać od transferu i jak dostałam pierwszego krwawienia to odstawiłam na 1 dzień i nic się nie działo i wróciłam do brania i 3 dni później znowu zaczęłam krwawić i odrazu odstawiłam

To nie tylko ja tak mam.... No chyba tak to już jest ciężko myśleć pozytywnie to w sobotę testujesz ? Jeśli się nie mylę ?
No powinnam w sobotę będzie 12 dni po iui, wiec pewnie dla pewnosci lepsza beta niż sikaniec. Ale nie czuje sie inaczej wiec przypuszczam co będzie 😩

No powinnam w sobotę będzie 12 dni po iui, wiec pewnie dla pewnosci lepsza beta niż sikaniec. Ale nie czuje sie inaczej wiec przypuszczam co będzie 😩
Kochana nie nakręcaj się bo na tak wczesnym etapie i tak nic byś nie poczuła 😉 objawy masz od ok 4-5 tygodnia przeważnie więc się nie stresuj się nic nie czujesz

reklama
Do góry