Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tym że ja jestem w drugiej ciąży po 8latach i myślałam że już będę te ruchy czuła bardzo dobrze skoro ciąża druga dziś 17+0 a tu jakoś nie bardzo cokolwiek.... Co prawda dopiero zapytam jak łożysko leży i tłuszczyku trochę mam ale jakoś się obawiam...
Prawdopodobnie nic się złego u nas nie dzieje ale człowiek ma to do siebie że się martwi.... Ja to bym mogła codziennie na USG chodzić a tu raz na 3 tygodnie i tak od wizyty do wizyty...Oj to widzę podobna sytuacja u Pani. Ja za 8 dni mam połówkowe, teraz jestem 18+4 i jeszcze nie czułam, żeby maleństwo się ruszałomartwię się trochę
. Pewnie masz rację, ale gdzieś tam z tyłu głowy zawsze jest jakaś obawa czy wszystko z maleństwem w porządkuPrawdopodobnie nic się złego u nas nie dzieje ale człowiek ma to do siebie że się martwi.... Ja to bym mogła codziennie na USG chodzić a tu raz na 3 tygodnie i tak od wizyty do wizyty...![]()
Oj tak.... Pewnie masz rację, ale gdzieś tam z tyłu głowy zawsze jest jakaś obawa czy wszystko z maleństwem w porządkuhaha nie dziwię się, że mogłabyś codziennie chodzić na USG... Takie "spotkania" są cudowne
![]()
u mnie też dzidziuś drugi ale po 6 latach , i też jestem, grubszą osobą , czuje ruchy ale bardziej pukanie i wyginanie się dziecka niż jakieś wielkie kopniaki może dlatego że jest ułożone pośladkowo no i ten tłuszczyk na brzuchu przeszkadza , u mnie w poniedziałek wizyta i połówkowe (21 tydzień ), niestety nie znam jeszcze płci ale mam nadzieje ze już w poniedziałek się dowiemZ tym że ja jestem w drugiej ciąży po 8latach i myślałam że już będę te ruchy czuła bardzo dobrze skoro ciąża druga dziś 17+0 a tu jakoś nie bardzo cokolwiek.... Co prawda dopiero zapytam jak łożysko leży i tłuszczyku trochę mam ale jakoś się obawiam...