Be_More_Happy
Fanka BB :)
A miałaś dziś transfer in vitro czy inseminację? Przepraszam ja też tu każdego mylę@dar20 jestem po❤❤ czuje się nawet bardzo dobrze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś dziś transfer in vitro czy inseminację? Przepraszam ja też tu każdego mylę@dar20 jestem po❤❤ czuje się nawet bardzo dobrze![]()
Punkcje do invitro. ❤❤A miałaś dziś transfer in vitro czy inseminację? Przepraszam ja też tu każdego mylęPowodzenia Kochana
![]()
To super to na pewno będzie dobrze nie ma innej opcjiPunkcje do invitro. ❤❤
Po 3 nieudanych inseminacjach jestema wyniki badań nasze bardzo dobre
![]()
Moim zbadaniem za wcześnieBędę napewno przez weekend powtarzać, ale No....![]()
ekspresowy pick up@dar20 jestem po❤❤ czuje się nawet bardzo dobrze![]()
Punkcje do invitro. [emoji173][emoji173]
Po 3 nieudanych inseminacjach jestem [emoji846] a wyniki badań nasze bardzo dobre [emoji846]
Dziewczyny pytanko nr in vitro, bo jak podpytywalam swojego lekarza o in vitro to mowil ze na tych badaniach co mam można je zrobic i ze stymulacja jak do iui tylko zastrzykami i tez w ciagu miesiąca sie wyrobie, kwestia tylko czy odpowiedz jajników na stymulację nie będzie zbyt ostra wtedy mrożenie.powiecie mi jak wyglada taka stymulacja ? Domyślam siw ze to tzw krotki protokół... jestem zielona [emoji2356][emoji2368]
Dziewczyny pytanko nr in vitro, bo jak podpytywalam swojego lekarza o in vitro to mowil ze na tych badaniach co mam można je zrobic i ze stymulacja jak do iui tylko zastrzykami i tez w ciagu miesiąca sie wyrobie, kwestia tylko czy odpowiedz jajników na stymulację nie będzie zbyt ostra wtedy mrożenie.powiecie mi jak wyglada taka stymulacja ? Domyślam siw ze to tzw krotki protokół... jestem zielona [emoji2356][emoji2368]
Ślicznie Ci dziękuje cZy faktycznie szybka piłkaJa opisze jak to wyglądało u mnie
2dc zaczęłam zastrzyki z Rekovelle- gonadotropina
6dc zaczęłam zastrzyki na niepękniecie pęcherzyków
8dc pierwsza kontrola
10dc druga kontrola
Zastrzyk na pęknięcie
12dc punkcja
13dc zaczęłam brać progesteron
No i 5 dni po punkcji transfer