Paolaplo
Aktywna w BB
Miałam zapędy na hiperkę, ale lekarz zdecydował, żeby robić świeży transfer, i obyło się bez ciężkiej hiperstymulacjiA mialas hiperstymulacje czy w tym samym cyklu odbył siw transfer ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam zapędy na hiperkę, ale lekarz zdecydował, żeby robić świeży transfer, i obyło się bez ciężkiej hiperstymulacjiA mialas hiperstymulacje czy w tym samym cyklu odbył siw transfer ?
Mam już również wynik progesteronu i jest ponad 60 więc już jestem spokojniejsza. W pracy do 17 ale po pracy wybieramy się z psami na spacer nad rzekęMartaem1983 gratuluję pięknej betyspokojnego czekania na wizyte❤
To jest gabinet, który wszystkie usługi ma w ofercie. Pani doktor już na moja Natalke, a że ona w ogóle nie chce współpracować to doktor stwierdziła, że ona tego gazu w ogóle by nie wdychala. Moglam to zrobić w narkozie, ale wydaje mi się, że to już do poważniejszych zabiegów. Moja córka jest taka, że płakała nawet przy RTG i podczas całego zabiegu cały czas płakała jednakowo, nawet nie drgnęło przy znieczuleniu czy już przy wyrywaniu więc ja to nie bolało. Ogólnie miała przepisany syrop na uspokojenie, ale na nie słabo działają takie leki.A nie lepiej bylo wybrac gabinet, ktory oferuje usypianie gazem do tak...
Cały proces u nas trwał około roku czasu,jak podjęliśmy decyzję.A jak w Polsce jest uregulowana kwestia ilości zarodków? Bo wiem że zazwyczaj to jest 6, ale czy jeśli ma się właśnie rzadką chorobę, to może być to więcej?
A napisz jeszcze proszę ile zajął Ci cały proces![]()
Rozumiem. Ja sie dentysty boje i na bank bym uspila dziecko. Dla mnie takie trzymanie i robienie na sile byloby traumatyczne i moje dziecko by juz do gabienetu nie wrocilo.To jest gabinet, który wszystkie usługi ma w ofercie. Pani doktor już na moja Natalke, a że ona w ogóle nie chce współpracować to doktor stwierdziła, że ona tego gazu w ogóle by nie wdychala. Moglam to zrobić w narkozie, ale wydaje mi się, że to już do poważniejszych zabiegów. Moja córka jest taka, że płakała nawet przy RTG i podczas całego zabiegu cały czas płakała jednakowo, nawet nie drgnęło przy znieczuleniu czy już przy wyrywaniu więc ja to nie bolało. Ogólnie miała przepisany syrop na uspokojenie, ale na nie słabo działają takie leki.
Rozumiem. Ja sie dentysty boje i na bank bym uspila dziecko. Dla mnie takie trzymanie i robienie na sile byloby traumatyczne i moje dziecko by juz do gabienetu nie wrocilo.
Wiaodmo - kazde dziecko jest inne i Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Twojego dziecka. Nie wyobrazam sobie nawet nie sprobowac gazu, a jakby nie zadzialal to na bank narkoza. Ale jk mowie - ja sie dentysty boje wiec chcialabym corce oszczedzic stresu na wszelka cenę.
Drogie Panie proszę przejść na wiadomość prywatne chyba tu jest inny wątek niz dentysta.Rozumiem. Ja sie dentysty boje i na bank bym uspila dziecko. Dla mnie takie trzymanie i robienie na sile byloby traumatyczne i moje dziecko by juz do gabienetu nie wrocilo.
Wiaodmo - kazde dziecko jest inne i Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Twojego dziecka. Nie wyobrazam sobie nawet nie sprobowac gazu, a jakby nie zadzialal to na bank narkoza. Ale jk mowie - ja sie dentysty boje wiec chcialabym corce oszczedzic stresu na wszelka cenę.
Mam nadzieję, że moja szybko zapomni, też to bardzo przezwalam i zasnatawialam się, posluchalam też doktorki, które przyjmuje dużo takich małych dzieci.Rozumiem. Ja sie dentysty boje i na bank bym uspila dziecko. Dla mnie takie trzymanie i robienie na sile byloby traumatyczne i moje dziecko by juz do gabienetu nie wrocilo.
Dziekuje kochanaNie ma czego się bać [emoji6] zobacz wyżej jakie piękne efekty są po tych wizytach w klinice [emoji6] powodzenia [emoji8]
Rozplakala sie na moj widok, ale szybko sie uspokoila. Nie bylo zle, ogolnie malo plakala, spala i zjadla wiec jakos poszlo. Zobaczymy jutro [emoji110][emoji110]Mam nadzieję, że moja szybko zapomni, też to bardzo przezwalam i zasnatawialam się, posluchalam też doktorki, które przyjmuje dużo takich małych dzieci.
A jak Twoja córeczka po żłobku, wszystko ok?