reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny ! Wyszedł mi cień cienia na teście ! Ale po dwóch kawach i herbacie ! Tylko ze na tym paskowym facelle z rossmana , nie idzie cholera zrobić zdjecia ... Wy się pewnie orientujecie lepiej ... ona Lubią kłamać ? Jakie były z Nimi doświadczenia dziewczyn ? Zastanawiam się czy to nie kreska testowa ...
Facelle strumieniowe oszukuja, maja kreske testowa i to czesto rozowa, na wielu forach juz to sie przewijalo. Ale takiego jak Ty masz to nie widzialam, te moga byc ok ☺️
pozostaje rano powtorzyc jutro, powinno byc lepiej widac. A wczesniej robilas test czy to pierwszy w tym cyklu ? Bo zeby to nie byly pozostalosci po biochemicznej ...
Mam nadziej ze nie i ze wstawisz jutro konkretne krechy ! 😃

Facelle strumieniowe oszukuja, maja kreske testowa i to czesto rozowa, na wielu forach juz to sie przewijalo. Ale takiego jak Ty masz to nie widzialam, te moga byc ok ☺️
pozostaje rano powtorzyc jutro, powinno byc lepiej widac. A wczesniej robilas test czy to pierwszy w tym cyklu ? Bo zeby to nie byly pozostalosci po biochemicznej ...
Mam nadziej ze nie i ze wstawisz jutro konkretne krechy ! 😃
No właśnie wzięłam jeden tak z ciekawości .. robiłam robiłam .. mi 28 stycznia wyszedł pozytywny test i beta była 17 , po dwóch dniach wyszedł już negatyw a beta spadła do 4 , na usg czysto po poronieniu i wszystko w normie , chyba jutro rano zrobię sobie test jakiś inny ...

Ja robiłam betę tylko dlatego że miałam pozytywny wynik testu , wole mieć betę w razie co zrobioną dwa razu aby chociaż być spokojną ze jest dobry przyrost , w moim przypadku wole mieć pod kontrolą wszystko bo mam prawdę niezbyt przyjazną temu stanowi .. Fajka raczej żartowała ☺️ Przecież wiadomo że nie polecony na krew aby oznaczyć betę w środku cyklu 🤭 No bynajmniej ja nie polecę 🤪
Haha no w środku cyklu to jeszcze bety nie oznaczałam 🤔 ciekawe 🤭

Kobietki czy któraś bierze duphaston?
Czy was przez ten lek też tak bolą Piersi? Ja już nie mogę wytrzymać

reklama
Do góry