reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Wejdź na wątki "ciążą po poronieniu" i "starania po straconej" byłam na obu wątkach i tam dziewczyny siebie wspierają nawet jak już zachodzą w ciążę i wstawiają sobie zdjęcia z usg itp ba nawet się chwalą dzieciaczkami.
Można Można trzeba się nauczyć cieszyć szczęściem innych

Łał. Komuś może zrobiło się smutno i w GRZECZNY sposob o tym zakomunikowal to zamiast sprobowac delikatnie wybrnąć z sytuacji to jeszcze się jej ciśnie [emoji23] takie rzeczy tylko tu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Miałam iść dzisiaj na badanie ale... Nie poszłam [emoji85] myślę że ta luteina będzie działała na mnie dość dobrze. Przy biochemicznej pierwszy wynik ledwo ponad 2, wtedy włączyłam Luteinę 2x dziennie i sprawdziłam poziom po 2 dniach, wtedy juz było ponad 15,wiec myślę że jest ok, po za tym piersi to mi chyba eksplodują za chwilę [emoji28] więc myślę że to też działanie luteiny [emoji85]

Oby było tak jak mówisz [emoji3526] w sumie może w następnym cyklu sama sobie zbadam poziom proga po luteinie [emoji848] nie myślałam o tym, bo plamienia ustały, wiec sytuacja się ustabilizowała, ale teraz to już mnie zżera ciekawość [emoji16]

Wejdź na wątki "ciążą po poronieniu" i "starania po straconej" byłam na obu wątkach i tam dziewczyny siebie wspierają nawet jak już zachodzą w ciążę i wstawiają sobie zdjęcia z usg itp ba nawet się chwalą dzieciaczkami.
Można Można trzeba się nauczyć cieszyć szczęściem innych
Gdyby na tamtym wątku któraś z dziewczyn napisała, że jest jej smutno bo siostra właśnie pokazała pozytywny test/body/skarpetki cokolwiek to też byś jej pocisnęła, że zazdrości?? Zastanów się co wypisujesz. Każda z nas ma prawo inaczej radzić sobie z tym jakże cholernie trudnym okresem a Ty nie masz prawa pisać innym w ten sposób!

Aha Ja nie mam prawa ale Ona ma. Super[emoji2356][emoji2356][emoji2356]kompletnie nie rozumiesz co pisze. Kończę tą dyskusje bo jest bez sensu.
Gdyby na tamtym wątku któraś z dziewczyn napisała, że jest jej smutno bo siostra właśnie pokazała pozytywny test/body/skarpetki cokolwiek to też byś jej pocisnęła, że zazdrości?? Zastanów się co wypisujesz. Każda z nas ma prawo inaczej radzić sobie z tym jakże cholernie trudnym okresem a Ty nie masz prawa pisać innym w ten sposób!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM TUTAJ [emoji977] A POTEM SPOKOJNEJ ZDROWEJ CIĄŻY I PRZYTULENIA UPRAGNIONEGO DZIECIĄTKA[emoji8][emoji7][emoji3059]
@Lily2389 za Ciebie trzymam dalej mocno kciuki!!!

Byłabym daleka i ostrożna z oskarżeniami drugiej staraczki o zazdrość [emoji6] dziewczyna napisała w bardzo ładny sposób to, co pewnie niektóre również poczuły, ale się nie udzielają lub nie miały odwagi napisać właśnie dlatego, ze zaraz pójdą takie oskarżenia. Wszyscy się cieszymy z pozytywnych testów i bet, co zreszta chyba nietrudno zauważyć przy wczorajszym wysypie [emoji6] mnie to może aż tak nie ubodło, ale tez uważam, ze do dyskusji o tym „jak powiedzieć rodzinie”, „kiedy powiedzieć rodzinie”, „czy kupić śpioszki, buciki, może poczekać do pierwszego usg” itp itd są bardziej odpowiednie wątki z dziewczynami, które przechodza dokładnie to samo w tym momencie i mają te same rozterki. Nie bez powodu np. na staraczkach raczej nie rozmawia się o wyprawkach [emoji2368]

Nie ma sensu się atakować, przecież nikt nikogo nie obraził. Odrobina wyrozumiałości z każdej strony - tych z sukcesem również - wystarczy.
A przepraszam mężowi można dopiero powiedzieć jak usg sie potwierdzi? ZEJDZCIE NA ZIEMIĘ... KAŻDY SIĘ TU STARA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ... przez wasze komentarz idzie osiwieć, i powiem wam tym co wszystko nie odpowiada to wy zróbcie też test bo jakieś markotne jesteście 🤭

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@AnetaManiak nie pomyślałaś, że są wśród nas dziewczyny, które jeszcze chwilę temu przeżyły np. ciążę biochemiczną i obecnie jest im po prostu cholernie przykro? Każda z nas cieszy się z pozytywnych testów innych dziewczyn, ale na miłość boską, w tym wypadku zabrakło trochę taktu. Czy napisałabyś to samo dziewczynom z wątków dotyczących poronień - że zazdroszczą?
Przed tą radosna nowina również Przeszłam biochemiczna było przykro były łzy ale wyzywać się na drugiej osobie i mówić sie ze za wcześnie koleżanko na radość?

A przepraszam mężowi można dopiero powiedzieć jak usg sie potwierdzi? ZEJDZCIE NA ZIEMIĘ... KAŻDY SIĘ TU STARA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ... przez wasze komentarz idzie osiwieć, i powiem wam tym co wszystko nie odpowiada to wy zróbcie też bo jakieś markotne jesteście [emoji2960]

A czy ja Ci bronię? [emoji16] Czy ja Cię obraziłam? Czy ja w ogóle cokolwiek do Ciebie napisałam? Wyluzuj. Pisze grzecznie i Tobie tez polecam.

A przepraszam mężowi można dopiero powiedzieć jak usg sie potwierdzi? ZEJDZCIE NA ZIEMIĘ... KAŻDY SIĘ TU STARA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ... przez wasze komentarz idzie osiwieć, i powiem wam tym co wszystko nie odpowiada to wy zróbcie też bo jakieś markotne jesteście 🤭
Co mamy zrobić też? Rozwiń myśl🤔 bo to ciekawostka 🤔

A czy ja Ci bronię? [emoji16] Czy ja Cię obraziłam? Czy ja w ogóle cokolwiek do Ciebie napisałam? Wyluzuj. Pisze grzecznie i Tobie tez polecam.
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w was jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Bo widać ze coś tam nie styka.
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś tak
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
To już nie jest forum ciążowe tylko ciągle docinanie :)
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki 🤗

reklama
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w waa jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Bo widać ze coś tam nie styka.
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś nie
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
To już nie jest forum ciążowe tylko ciągle docinanie :)
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki [emoji847]

Słuchaj. Ani razu Cię nie obraziłam, odpowiedziałam dziewczynie, bo uznałam ze za ostro zareagowała obrażając jedna z dziewczyn. I odpowiedziałam spokojnie, próbując wyjaśnić. Kto tu jad wylewa? Narazie tylko Ty. Twoje sugestie są dziecinne i nie na miejscu, ale nie będę z Tobą rozmawiać w taki sam sposób, bo u mnie pod czaszka akurat jest wszystko w porządku i potrafię się zachować jak człowiek i rozmawiać jak człowiek. Nie obrażając wszystkich wokół.

Do góry