reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
O tak.
IMG_20210311_055154397~2.jpg

reklama
Wlasnie udalo mi sie wybrac Dzis na te betę:) po 15 tej bede miala wynik 😍
czekamy z niecierpliwością na wynik :D Matko mam obsesje na pkcie robienia bety, nie tylko swojej :D niecierpliwie się w oczekiwaniu na Wasze wyniki 🤪 a tak na poważnie to już mi trochę odbija, mam wizytę 17.03 umreeee do tego dnia. wczoraj wyświetliła mi się na apce możliwość wizyty z enel medu o 19.30 więc wsiadłam w auto i pędze....może coś już będzie widać, jakie było moje rozczarowanie jak na miejscu okazało się, że to sama konsultacja bez usg! kur...popłakałam się jak bóbr, nie wydusiłam z siebie ani słowa, gula w gardle. kobieta to skomplikowana konstrukcja 😭 ma ktoś pożyczyć wehikuł czasu?🤣🤣

Najgorzej bedzie sie czekalo do zobaczenia serduszka, ale naprawde mam nadzieję, że swieta beda radosne :) kurde ja juz czekam na Wase kreseczki! Tak bardzo chcę was zarazić ciąża 😍😘

Zarażaj Zarażaj Kochana[emoji16][emoji16][emoji16]
Już sama radość z Twoich KRESECZEK nastawia pozytywnie na ten cykl [emoji4][emoji4][emoji4]
Najgorzej bedzie sie czekalo do zobaczenia serduszka, ale naprawde mam nadzieję, że swieta beda radosne :) kurde ja juz czekam na Wase kreseczki! Tak bardzo chcę was zarazić ciąża [emoji7][emoji8]

reklama
Super wynik ! Teraz tylko rosnijcie zdrowo, mam nadzieje ze kazda z nas spotka ta przyjemnosc 🤣😃
Uwielbiam patrzec na pozytywne testy, tak dobrze mnie nastrajaja 🥰

Do góry