reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
I przyszedł na mnie czas, że mogę sie chwalić i pękać z dumy...​

Moja mała Zu raczkuje!!!​

Jakże nieporadnie jeszcze, jak takie małe cielątko na chwiejnych nóżkach...​

Ale zawzięcie ćwiczy i myślę że jutro w kinie nie będę miała już tak lajcikowo jak ostatno:-)​

Brawo!!!
g010.gif
g010.gif
g010.gif

BRAWO ZUZIA
Livia zaciecie trenuje chodzenie na b. małych odległosciach no i sie przewraca czasem głowa leci pierwsza az strach :szok:

GRATULACJE ZUZIA

Amelce raczkowanie idzie nieporadnie ale z kazdym dniem lepiej.Na podlodze to raczkujemy raczej w miejscu ale za to super wychodzi jej to w łóżeczku.No zobaczymy jak szybko beda postepy:tak:

Czy Wasi mali odkrywcy zdarzyli sobie nabić już guza ?? bo mój non stop, nie jestem w stanie chodzić za nim i go łapać przy kazdym upadku :(((((((((((( jak Wy sobie z tym radzicie ??

moja teściowa płacze nad Szymkiem jak on wygląda, i z wyrzutem patrzy na mnie.. a ja oczywiście czuje się winna ....no bo to ja nie umie go przypilnować ... ech

reklama
A Misia dzis zaczela stawac;)
Jesli chodzi o raczkowanie...to podobnie do Zosi Efilo..jest jak przeciag:baffled:

Do góry