Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rodziłam na Żwirki pod koniec lutego i muszę potwierdzić, że miałam świetną położną w czasie porodu. Nie mogę na nią złego słowa powiedziećMam za sobą dwa porody cc w IMiDz (2011 i 2018), teraz rodziłam w szpitalu WUM na Żwirkach. Polecam bardzo jeden i drugi, na Żwirkach miałam też przyjemność testowaćpatologię ciąży. Dziewczyny które rodziły naturalnie bardzo chwaliły położne, jest dużo studentek, które mocno angażują się w swoją pracę.
Dlaczego?Tylko nie inflancka
Ja rodziłam w szpitalu który sobie wybrałam. Nie patrzyłam czy mój lekarz w nim przyjmuje [emoji846]Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
Ja nie rodziłam w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz prowadzący (aczkolwiek czasem ma w nim dyżury). Generalnie w czasie porodu to lekarza widziałam bardzo krótko, jak wszystko jest w porządku, to porodem naturalnym zawiadują położne.Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
Dwa porody w Orłowskim na Czerniakowskiej, polecam ☺Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
Też jestem ciekawa czemu nie Inflancka? Mają dobre dość opinie....Dlaczego?
Bardzo dobry szpital mają super polozne.
Ja sie tam wybieram,moja siostra tam rodziła.
Ja mam Żelazną tuż tuż fajny szpital,ale czemu nikt nie powie jak ciezko tam sie dostać?Też jestem ciekawa czemu nie Inflancka? Mają dobre dość opinie....
Będę wdzięczna za informacje, bo tam się miałam zamiar wybrać