Ja też myślę o nich od tamtej soboty.Oby brak wiadomości to dobre wiadomości
Ja od 3 tygodni mam takie bóle jak na okresto podobno normalne i świadczy o tym że ciało się przygotowuje na poród.
Ok dziękuję kochana, to dobrze że nie tylko ja tak mam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też myślę o nich od tamtej soboty.Oby brak wiadomości to dobre wiadomości
Ja od 3 tygodni mam takie bóle jak na okresto podobno normalne i świadczy o tym że ciało się przygotowuje na poród.
@Caro♤♤♤♤ i jak u ciebie? Jeszcze nie doczytalam a wczoraj mielismy mly kryzys.Wytrzymajjeszcze tylko parę dni
Ja mam juz tak dlugo i to poprostu macica sobie juz cwiczyOk dziękuję kochana, to dobrze że nie tylko ja tak mam![]()
Ojjj długo, z tydzieńDziewczyny jak długo plamilyscie stara ciemna krwia po pęknięciu krwiaka?
@mala_Mi 80 kochana za jajeczka - @maria_92 czekam na twoje jajkaJa zygałam jak kot po za szybko wypitej glukozie .Przy powtórzeniu badania miałam cukier 80 A po godzinie 99.
Teraz niedawno miałam badany cukier i wyszedł 72 ....
@mala_Mi 80 kochana za jajeczka - @maria_92 czekam na twoje jajkaJa zygałam jak kot po za szybko wypitej glukozie .Przy powtórzeniu badania miałam cukier 80 A po godzinie 99.
Teraz niedawno miałam badany cukier i wyszedł 72 ....
Ja mam juz tak dlugo i to poprostu macica sobie juz cwiczy![]()
No to się gruba szycha pomyliła:-) może jeszcze przeprosi. Słyszałam o podobnych akcjach, ale to taka rzadkość. Dobrze, ze wszystko się dobrze skończyło :-) ktoś nad wami czuwa:-)Nazwisko na P.,nie wiem czy całe jego nazwisko mogę podać
Witam z rana .
Dzisiaj z nowym nastawieniem szykujemy się do pracy.Ale co najgorsze wymioty sie zaczely ,z rana juz byla pobudka,ale teraz juz przezyje wszystko ❤