bazylia128
Fanka BB :)
To dlatego tak mnie lubiszO tak pelna alkoholikow, narkomanow,schizofrenikow,w depresji,rozczeniowcow i innych patoli
Ale sa i normalni
O dziwo uwielbiam prace ze schizofrenikami i wogole z chorymi psychicznie-ciekawe czemu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dlatego tak mnie lubiszO tak pelna alkoholikow, narkomanow,schizofrenikow,w depresji,rozczeniowcow i innych patoli
Ale sa i normalni
O dziwo uwielbiam prace ze schizofrenikami i wogole z chorymi psychicznie-ciekawe czemu![]()
Juz niedlugo bede niedaleko bo na Swieta jedziemy do tescia.No ale kiedys namowie swojego dzika(meza)zeby skrecil do Ciebie.Nasze cory beda w tym samym wieku no Twoja starsza o 2 miesiaceDobrze sie stalo ze mnie troche ograniczylas bo ja wtedy odwalalamlekko mowiac
To wcale nie byl najpiekniejszy okres tylko strasznie stersujacy czasi w zasadzie szokujacy dla mnie samej. Tak mnie in vitro zaoralo ze nie potrafilam uwierzyc w to co sie wlasnie dzialo. I to mi bylo glupio przed toba ze mi sie udalo a tobie nie ;( wiedzialam ze musze dac ci czas. I tak zawsze pisalam ci o pierdolach nie czekajac na odpowiedz
Przyjechac do mnie musisz to na bank ale najfajniej by bylo gdybys juz z dzidziolkiem swoim przyjechala. Nie wiem dlaczego zawsze sobie wyobrazam ze bedziesz miala synka
Pozenimy swoje dzieci - Moja Natalka bedzie starsza od twojego ale przynajmniej bedzie nim rzadzic
Wogole trzeba zorganizowac kiedys takie spotkanie - tak czestoo tym pisalasmy - raz juz bylo tak blisko to covid wszystkich pozamykal. Koniecznie trzeba nasza @Kasiekt zmobilizowac - chociaz z nia mam bardzo blisko i po drodze - 220 km
![]()
Położne to cała historia poczatkowo od wrednych małp do prawie przyjaciółekJa w chwilach kryzysu stawiam sie do pionu i za kazdym razem porownuje to jak dlugo ty musialas lezec. Pielegniarki tez sie zmieniaja ale juz sie ze wszystkimi bardzo zzylam i wiem jak do kotrej sie moge odezwac![]()
Na zawal mozna zejśćwiesz te majciory to juz pal licho ale raz w nocy mialam pilota na stoliku obok i zasnelysmy a spie wtych swoich soperach w uszach wiec nagle sie budze a ona mi cos grzebie po stoliku i wisi nad glowa -myslalam ze zawalu dostane - a ona chciala tylko pilota wizasc a przy okazji zapytac sie jak sie tv wylacza bo przeciez duzy czer4wony guizik to juz za bardzo skomplikowane![]()
Pamietaj z jednego nawet jajka może wyjść piekny kropek który będzie tym jedynymDziewczynki u mnie bida w ch..
Lewy jajnik nie zareagował na stymulację.
Jest jedno jajo chyba 11mm i dwie jakieś bździny których nawet nie liczą.
Prawy o dziwo! Bo to ten bez jajowodu lepiej bo jest 5 jajcow.
Punkcja na 90% w poniedziałek.
W piątek mam jeszcze wizytę i będę wiedzieć na 100%..
Jeśli będzie co to bardzo możliwe że transfer świeży będzie ale to jeszcze będziemy gadać..
Widzę nie ma letko.. nie wiem co mam o tym myslec
Jakie masz dawki i leki? 6 pęcherzyków, jest duża szansaDziewczynki u mnie bida w ch..
Lewy jajnik nie zareagował na stymulację.
Jest jedno jajo chyba 11mm i dwie jakieś bździny których nawet nie liczą.
Prawy o dziwo! Bo to ten bez jajowodu lepiej bo jest 5 jajcow.
Punkcja na 90% w poniedziałek.
W piątek mam jeszcze wizytę i będę wiedzieć na 100%..
Jeśli będzie co to bardzo możliwe że transfer świeży będzie ale to jeszcze będziemy gadać..
Widzę nie ma letko.. nie wiem co mam o tym myslec
Najpierw miałam miesiąc antkow, później 19 dni gonapeptyl na wyciszenie, teraz 6 dni 150 MENOPUR i 150 GONAL i 2/3 dawki gonapeptyl.Jakie masz dawki i leki? 6 pęcherzyków, jest duża szansa [emoji3590]