Mam nadzieję ,że się miło zaskoczysz i będzie urodzajWow piękny wynik!! Ja niestety mam niskie Amh i miałam już 4 stymulacje w tym 3 mega mocne wiec tu taka alternatywa, dla mnie to prawie jak naturalny cykl![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję ,że się miło zaskoczysz i będzie urodzajWow piękny wynik!! Ja niestety mam niskie Amh i miałam już 4 stymulacje w tym 3 mega mocne wiec tu taka alternatywa, dla mnie to prawie jak naturalny cykl![]()
PrześlicznaWszem i wobec ogłaszam że Fredzia jest niezła sztunia [emoji106][emoji16]
Dokładnie, przecież wiem ile mam lat a przez to jego prdlenie tylko mnie dołuje. Mam nadzieję, że jest mistrzem i mnie dobrze wystymuluje to mu wtedy wszystko wybaczęSpoko ja też ciągle słyszałam jak stara jestempo co nam takie informacje i to jeszcze podczas stymulacji. Niestety niektórzy lekarze nie są zbyt taktowni.
Ja przy pierwszej stymulacji miałam gonal 150 przez 10 dni i wychodowałam 13 jajeczek przy amh 2.45. Niestety aż 7 było niedojrzałych, ale to może dlatego, że punkcja była już po 35 godz. Niestety nie było żadnego zarodka.Dostałam okres dziewczyny ( 3 dni plamilam a to mi się nie zdarza) i od piątku zaczynam delikatne kłucie dawka 150 gonal f...moj lekarz traktuje to jako punkcję na swoim cyklu bo nie wiadomo czy cokolwiek urośnie...taki ze mnie będzie króliczek doświadczalny. Bo myśle, ze te ogromne dawki hormonów na mnie nie działają i tylko za szybko rośnie mi estradiol a pecherzyki nie dojrzewają...No ale czas pokaże
@Evela.6 wpisz mnie proszę na poniedziałek na podglad jajeczek ( mam nadzieje)
Przed transferem nie więcej niż 1Hej dziewczyny mam pytanie ile musi wynosić progesteron żeby można było przystąpić do in vitro?
TaaaaaWszem i wobec ogłaszam że Fredzia jest niezła sztunia [emoji106][emoji16]
Kobitko ja w invicta to się dowiem za 5 dni ;(. Strasznie to wkurzające.Caro, wiesz coś o jajeczkach?
Cholercia wie. Trzeba czekać.@Caro♤♤♤♤ i jak u ciebie? Jeszcze nie doczytalam a wczoraj mielismy mly kryzys.