Aduś16
Fanka BB :)
To będzie cudowne zniewoleniePieknie to napisalas Basiu az sie wzruszylammoj Lukasz to samo mowi koniec wolności ale pojawi sie piekna nowa miłość ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będzie cudowne zniewoleniePieknie to napisalas Basiu az sie wzruszylammoj Lukasz to samo mowi koniec wolności ale pojawi sie piekna nowa miłość ❤❤❤
Mojego syna nie przebijecie w 36 tc 3600!! Teraz pewnie z 4000 a jeszcze mamy 11 dni to terminu.Wow no to mysle ze to moze byc lada dzienSuper ze mala taka duza , moja tez duza w poniedziałek wazyla 3209g
moja mama jest u mnie wiec sie smieje ze podltuczyla wnuczke. Ja w ciazy mam faze na pierogi i mama biedna robi mi co chwile
no i słodycze, straszny ze mnie lasuch
to nas czas nie mozemy sobie odmawiać
![]()
Zgadłaś! Nie, nie kazali nam tych badań i jestem bez męża w PL a wyniki cytokin do 21 dni wiec kolejne czekanie przed nami.Najlepiej w drugiej fazie bo wtedy jest implantacja a tzw burza cytokinowa może się wahać w trakcie cyklu u jednych bardziej u innych minimalnie. Masz już wyniki? Allo i cross match tez kazali Ci robić? Zakładam że nie jak jesteś beż męża w Polsce
Nic.Cytokiny to chyba obojętnie w jakim dniu cyklu. A ostatni transfer to robiłaś na jakichś zaleceniach?
Aha, to ja i tak mam już wskazania do heparyny
Leoś piękne imię.Będzie Leoś, no chyba że nam się jeszcze odmieniz wagą jest troszkę poniżej średniej, ale może i lepiej, bo szykuję się na poród sn, zobaczymy ile jeszcze urośnie
![]()
Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje
ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
![]()
Będzie dobrze jak inaczej ma być..Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
![]()
Ja w poniedziałek punkcja, chętnie przejmę zwolniony brzuszek [emoji7]Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje [emoji22] ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
![]()
Mojego syna nie przebijecie w 36 tc 3600!! Teraz pewnie z 4000 a jeszcze mamy 11 dni to terminu.
Będzie dobrze❤ Mała już tez jest gotowa bo coś się u Ciebei dzieje i skurcze i rozwarcie się robi. Spróbuj myśleć, że już w poniedziałek zobaczysz swoją gwiazeeczke , a nie że czeka Cię cc. Trzymam mocno kciukiDziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
![]()