Aduś16
Fanka BB :)
To będzie cudowne zniewoleniePieknie to napisalas Basiu az sie wzruszylammoj Lukasz to samo mowi koniec wolności ale pojawi sie piekna nowa miłość ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To będzie cudowne zniewoleniePieknie to napisalas Basiu az sie wzruszylammoj Lukasz to samo mowi koniec wolności ale pojawi sie piekna nowa miłość ❤❤❤
Mojego syna nie przebijecie w 36 tc 3600!! Teraz pewnie z 4000 a jeszcze mamy 11 dni to terminu.Wow no to mysle ze to moze byc lada dzienSuper ze mala taka duza , moja tez duza w poniedziałek wazyla 3209g
moja mama jest u mnie wiec sie smieje ze podltuczyla wnuczke. Ja w ciazy mam faze na pierogi i mama biedna robi mi co chwile
no i słodycze, straszny ze mnie lasuch
to nas czas nie mozemy sobie odmawiać
![]()
Zgadłaś! Nie, nie kazali nam tych badań i jestem bez męża w PL a wyniki cytokin do 21 dni wiec kolejne czekanie przed nami.Najlepiej w drugiej fazie bo wtedy jest implantacja a tzw burza cytokinowa może się wahać w trakcie cyklu u jednych bardziej u innych minimalnie. Masz już wyniki? Allo i cross match tez kazali Ci robić? Zakładam że nie jak jesteś beż męża w Polsce
Nic.Cytokiny to chyba obojętnie w jakim dniu cyklu. A ostatni transfer to robiłaś na jakichś zaleceniach?
Aha, to ja i tak mam już wskazania do heparyny
Leoś piękne imię.Będzie Leoś, no chyba że nam się jeszcze odmieniz wagą jest troszkę poniżej średniej, ale może i lepiej, bo szykuję się na poród sn, zobaczymy ile jeszcze urośnie
![]()
Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje
ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
![]()
Będzie dobrze jak inaczej ma być..Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
![]()
Ja w poniedziałek punkcja, chętnie przejmę zwolniony brzuszek [emoji7]Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje [emoji22] ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
![]()
Mojego syna nie przebijecie w 36 tc 3600!! Teraz pewnie z 4000 a jeszcze mamy 11 dni to terminu.
Będzie dobrze❤ Mała już tez jest gotowa bo coś się u Ciebei dzieje i skurcze i rozwarcie się robi. Spróbuj myśleć, że już w poniedziałek zobaczysz swoją gwiazeeczke , a nie że czeka Cię cc. Trzymam mocno kciukiDziewczyny w pn na 100 procent ciecie![]()
![]()
![]()