Po takim okresie będzie tygodniowa owulacjaO nowa sąsiadka.
Siedzę przed gabinetem mojej ginekolog, wszystko jej zawdzięczamdiagnozę wtornej niepłodności, opieke w ciąży, CC. Kuwa okres mam od trzech tygodni, super.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po takim okresie będzie tygodniowa owulacjaO nowa sąsiadka.
Siedzę przed gabinetem mojej ginekolog, wszystko jej zawdzięczamdiagnozę wtornej niepłodności, opieke w ciąży, CC. Kuwa okres mam od trzech tygodni, super.
Na pewno nie dostanie naklejki "dzielny pacjent"Trudny z ciebie pacjent![]()
Ja 0rzy drugiej symulacji mialam Ovitrelle i decapeptyl. Wg mojej kliniki zwiększa ilosc dojrzałych jajek.Dziewczyny pomocy..
Do tej pory z dwóch stymulacji miałam cała masę niedojrzałych komórek. Z 13 tylko 6 dojrzałych a potem z 16/9 dojrzałych. Za każdym razem miałam podawany Ovitrelle 250 micrograms i punkcję już po 35 godz.
Kiedyś pisałyście, że można by podać podwójny trigger??? Co to znaczy podwójny? Większą dawkę czy dwa inne leki.
Proszę napiszcie jak było u Was [emoji120]
Dziękuję. A pamiętasz może jakie to były dawki?Ja 0rzy drugiej symulacji mialam Ovitrelle i decapeptyl. Wg mojej kliniki zwiększa ilosc dojrzałych jajek.
Nie pamiętam, ale znalalzlamDziękuję. A pamiętasz może jakie to były dawki?
Tak to ja
Właśnie po fakcie jak już zrobiłam to badanie to się zastanawiałam czy jest miarodajne. Jak zrobione w pierwszej fazie cyklu może być inne, to przy karmieniu tym bardziej. Zobaczę czy tutaj zrobią mi wlew. Jak nie to będę pic olej sojowy
hej ja mialam podwojny genapetyl daily,czyli dwie dawki , to sa takue standardowe. prawie wszystkie jaja dojrzale a po ostatniej pukcji z innym lekiem 30% niedojezalychDziewczyny pomocy..
Do tej pory z dwóch stymulacji miałam cała masę niedojrzałych komórek. Z 13 tylko 6 dojrzałych a potem z 16/9 dojrzałych. Za każdym razem miałam podawany Ovitrelle 250 micrograms i punkcję już po 35 godz.
Kiedyś pisałyście, że można by podać podwójny trigger??? Co to znaczy podwójny? Większą dawkę czy dwa inne leki.
Proszę napiszcie jak było u Was![]()
teraz też już bym nie bralaJak dla mniej nie ma kompletnie sensu wydawać kasę na weryfikacje które nic wielkiego nie wnoszą. Z reguły dostajemy końskie dawki leków a dołożenie kolejnej porcji progesteronu nic nie daje.
Wybór prosty operacja (jprdl dawno w szpitalu nie byłam) kategorycznie odmówiłam. Endometrium 10 mm więc prawdziwy okres nie nadszedłPo takim okresie będzie tygodniowa owulacja![]()