To jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze dziewczyny co się dzieje. Nie tak miało byćTo jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Ja nie potrafie tego wyjaśnić... zaniżamy skuteczność in vitro... porażka po całościKurcze dziewczyny co się dzieje. Nie tak miało być![]()
Dziewczyny mam juz wynik ANA 2 - dodatni. To jest ok czy nie?
Typ swiecenia 1:640 homogenny i ziarnisty
Przeciwciala przeciw dsDNA: ujemne
Co to znaczy ANA jeśli można wiedzieć?
Przytulam Was dziewczynkiTo jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
To jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Coś wiem o zaniżaniu... WspółczujęJa nie potrafie tego wyjaśnić... zaniżamy skuteczność in vitro... porażka po całości
Bardzo mi przykro, ten marzec nie jest szczęśliwy dla wieluTo jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Nie jest szczęśliwy... a poukładałam w nim urodzinowe nadziejeBardzo mi przykro, ten marzec nie jest szczęśliwy dla wielu![]()
Myślicie ze jak jutro zadzwonię do kliniki to zaakceptują wynik z 7dpt czy musi byc z 9 choć ten raczej nie pozostawia watpliwosci ?Coś wiem o zaniżaniu... Współczuję. Spróbuj się nie załamywać
![]()