reklama
diana2323
Zaciekawiona BB
Hej laski.
Jutro wypada mi okres
Jutro testuję.
Pierwszy test zrobiłam za wcześnie bo zaledwie 9 dni po owulacji. 2 dni temu robiłam z ciekawości (31dc na 34) i wyszła druga blada kreska jaśniutka
Boli mnie brzuch jak na okres. Stresuję się okropnie 
Jutro wypada mi okres
Pierwszy test zrobiłam za wcześnie bo zaledwie 9 dni po owulacji. 2 dni temu robiłam z ciekawości (31dc na 34) i wyszła druga blada kreska jaśniutka
Skoro wyszła blada kreska trzymam kciuki żeby jutro była mocna krecha !Hej laski.
Jutro wypada mi okresJutro testuję.
Pierwszy test zrobiłam za wcześnie bo zaledwie 9 dni po owulacji. 2 dni temu robiłam z ciekawości (31dc na 34) i wyszła druga blada kreska jaśniutkaBoli mnie brzuch jak na okres. Stresuję się okropnie
![]()
Es.jot
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki!!!Hej laski.
Jutro wypada mi okresJutro testuję.
Pierwszy test zrobiłam za wcześnie bo zaledwie 9 dni po owulacji. 2 dni temu robiłam z ciekawości (31dc na 34) i wyszła druga blada kreska jaśniutkaBoli mnie brzuch jak na okres. Stresuję się okropnie
![]()
A ja od wczoraj plamie... znowu. Jakąś porażka totalna
. Okres pewnie dopiero w środę więc w tym cyklu rekord i plamienie już na 5dni przed @. W tym cyklu muszę iść na monitoring zobaczyć co się u mnie popsuło. Ehh.
Es.jot
Fanka BB :)
U mnie dziś 20 dc i ból jajników...U mnie dziś 21dc. Lekkie uklucia po lewej stronie. Ból pleców
Hmm a może lecieć na betę?Hej laski
U mnie chyba nic z tegoTest płytkowy czułość 25 nie pokazał nic
Niewiem czemu strumieniowy czułość 10 pokazał cieniutką kreskę... Okresu nadal nie ma
reklama
diana2323
Zaciekawiona BB
Jutro pojadę dla pewnościU mnie dziś 20 dc i ból jajników...
Hmm a może lecieć na betę?
A powiem Wam że miałam takie przeczucie że dosłownie zastanawiałam się już jak powiemy rodzinie
Podziel się: