• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas w Szkocji to samo albo i gorzej. Jak po transferze chciałam sobie sprawdzić poziom proga i betę, to najbliższy termin prywatnie na za 3 tygodnie za jedyne 350 zł za jedno badanie. A i tylko w soboty, więc nie byłoby szans sprawdzić przyrostu 😤
Cała reszta też do bani ale za to podejście do pacjenta wspaniałe, serio kocham ich za ich empatię i delikatność we wszystkim
No Szkoci są the best:) mieszkałam rok i super wspominam. A gdzie w Szkocji stacjonujesz?

Trzeba tu zamieszkać aby zrozumieć że tak jest... Ja do tej pory prawie wcale ze służby zdrowia tu nie musialam korzystać, tylko z synem jak był mały na kilku wizytach..
A moze dlatego, ze mało korzystalas to myslisz, ze się nie da? Nie zrozum mnie zle, ja pare lat temu tez myslalam, ze załatwienie czwgokolwiek graniczy z cudem. A potem jak wsiaknelam z kraj i system to sie okazalo, ze sa sie zalatwic i wykombinowac wszystko - jak w PL [emoji16]
Ciaze prowadzilam prywatnie, wizyta co 2tyg, zawsze z usg. Badanie moczu co miesiac, porod marzenie. L4 prawie od początku.
Na nfz to tak nie wyglada i tez na pierwszy r,ut oka wydaje sie, ze sie nie da [emoji16]

Ja obawiam się, ze tez mogę tyle mieć..dwa dni temu miałam 2200, wczoraj ponad 5000 a jeszcze dziś mam menopur...jajek mam malutko ale estradiol w kosmos :(
Albo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperki:)
Ja przy drugiej stymulacji na 4 dni przed punkcją miałam estradiol 8570 i nie miałam hiperki. Ba, nawet transfer mi zrobili 🥴
Pobrali 16 jajec ale tylko 9 było dojrzałych
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babka:) ja bym chyba pękła

Ej @motylek24 psiocho, bo ja teraz rozmyślam że mogłas poczuć się dotknięta jak napisałam że wku.rwia mnie zmuszanie do karmienia piersią😱. A wiem, że sobie bardzo chwalisz takie karmienie.
Ty wiesz, że ja o tobie nie pisałam tylko o babach że szpitala 😱. Bo ty Bazylii przedstawiłaś możliwe opcje, które mogą pomóc jeśli się zdecyduje na Kp i to jest w porządku.
A te baby w szpitalu co ją po piersiach ciągle szczypaly i robiły wyrzuty, to jest dla mnie przegięcie.
Moja siostra prawie przez takie szczucie pielęgniarek, prawie się depresji dorobiła 😥. Bo ją pielęgniarki wręcz tyranizowaly żeby karmiła a ona po prostu tego nie czuła i zdecydowała inaczej.
Wybaczysz mi, plisssss🙏

Dziewczyny mam pytanie o badania.
Histeroskopia to badanie, które pokazuje czy są jakieś zrosty, polipy itp.
Test Era bada okienko implatacyjne.
A które badanie sprawdza czy w macicy jest stan zapalny?
Dobrze mysle o tych badaniach?

Albo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperki:)

Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babka:) ja bym chyba pękła
Jak zobaczyli że jest tak wysoko, to dwie ostatnie dawki menopuru mi obniżyli przed Ovitrell. A i dostałam heparyne na 2 tygodnie. A sama sobie zaleciłam picie elektrolitów takich rozpuszczalnych w wodzie i tyle. Nie rozpękłam się 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry