Ja przy 2 udanych transferach miałam dzień po, silne chwilowe kłucia, jakby mnie ktoś iglą dziabałDziewczyny miałyście może jakieś objawy przy zagnieżdżeniu zarodka??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja przy 2 udanych transferach miałam dzień po, silne chwilowe kłucia, jakby mnie ktoś iglą dziabałDziewczyny miałyście może jakieś objawy przy zagnieżdżeniu zarodka??
No Szkoci są the bestU nas w Szkocji to samo albo i gorzej. Jak po transferze chciałam sobie sprawdzić poziom proga i betę, to najbliższy termin prywatnie na za 3 tygodnie za jedyne 350 zł za jedno badanie. A i tylko w soboty, więc nie byłoby szans sprawdzić przyrostu
Cała reszta też do bani ale za to podejście do pacjenta wspaniałe, serio kocham ich za ich empatię i delikatność we wszystkim
A moze dlatego, ze mało korzystalas to myslisz, ze się nie da? Nie zrozum mnie zle, ja pare lat temu tez myslalam, ze załatwienie czwgokolwiek graniczy z cudem. A potem jak wsiaknelam z kraj i system to sie okazalo, ze sa sie zalatwic i wykombinowac wszystko - jak w PL [emoji16]Trzeba tu zamieszkać aby zrozumieć że tak jest... Ja do tej pory prawie wcale ze służby zdrowia tu nie musialam korzystać, tylko z synem jak był mały na kilku wizytach..
Albo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperkiJa obawiam się, ze tez mogę tyle mieć..dwa dni temu miałam 2200, wczoraj ponad 5000 a jeszcze dziś mam menopur...jajek mam malutko ale estradiol w kosmos![]()
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babkaJa przy drugiej stymulacji na 4 dni przed punkcją miałam estradiol 8570 i nie miałam hiperki. Ba, nawet transfer mi zrobili
Pobrali 16 jajec ale tylko 9 było dojrzałych
Jak zobaczyli że jest tak wysoko, to dwie ostatnie dawki menopuru mi obniżyli przed Ovitrell. A i dostałam heparyne na 2 tygodnie. A sama sobie zaleciłam picie elektrolitów takich rozpuszczalnych w wodzie i tyle. Nie rozpękłam sięAlbo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperki
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babkaja bym chyba pękła
Niedaleko EdiegoNo Szkoci są the bestmieszkałam rok i super wspominam. A gdzie w Szkocji stacjonujesz?