Nie scratching to takie zadrapanie endonometrium w cyklu przed, podobno pomaga w implantacji, ale receptywnośc reż działa jak scratching bo pobierają próbkę do badaniaA to srachting to jest ta cała receptywnosc macicy ?czy mylę pojęcia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie scratching to takie zadrapanie endonometrium w cyklu przed, podobno pomaga w implantacji, ale receptywnośc reż działa jak scratching bo pobierają próbkę do badaniaA to srachting to jest ta cała receptywnosc macicy ?czy mylę pojęcia![]()
Dziękuję, zapytam. W immuno lekarz nie wierzy, chciałam sama coś sprawdzić ale choróbsko mnie jakieś teraz dopadło i leżę i kwiczę.A immuno robiłaś??? Może test kurczliwości macicy?? Scratching wypytaj o wszystko.
Każdy chce szansę zwiększyć na maksa![]()
Aaaa no bo też mam mieć właśnie receptywnosc prz następnym Et ale to się robi miesiąc przed Et tym prawidłowym gdzie podane będą zarodkiNie scratching to takie zadrapanie endonometrium w cyklu przed, podobno pomaga w implantacji, ale receptywnośc reż działa jak scratching bo pobierają próbkę do badania![]()
Mimo wszystko efekt jest dużo lepszy niż do tej pory. Kiedy transfer?Została nam tylko/aż 1 bardzo ładna ekspandująca blastocysta z nasienia dawcy. Cieszę się że jest ale tym samym dołączam do grona dziewczyn "ostatniej szansy".
Pgta nie robimy, bo wszyscy zgodnie uważamy że nie ma sensu.
Oby to była ta blastka, która spełni Twoje marzenieDziękuję, zapytam. W immuno lekarz nie wierzy, chciałam sama coś sprawdzić ale choróbsko mnie jakieś teraz dopadło i leżę i kwiczę.
Transfer w przyszłym cyklu jeśli nic się nie wydarzyMimo wszystko efekt jest dużo lepszy niż do tej pory. Kiedy transfer?
U mnie tez pierwszy i ostatni mrozaczek. Teraz biopsja kolejny cykl transfer jak wszystko dobrze pójdzieTransfer w przyszłym cyklu jeśli nic się nie wydarzy
Gonia jedziemy na tym samym wózku. Wiesz, że cały czas trzymam mocno za Twojego jedynaka. I za Fredkowego oczywiścieOby to była ta blastka, która spełni Twoje marzenie![]()