Hankaa
Fanka BB :)
Przyszła @ w terminie?Hej, witam sie z wami w nowym cyklu-Przyszla z rana i smutek czuje
zadzwonilam zaraz do lekarza by na monitoring sie zapisac,ide po swietach w srode i piatek, niech zobaczy co znow nie tak ze mna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyszła @ w terminie?Hej, witam sie z wami w nowym cyklu-Przyszla z rana i smutek czuje
zadzwonilam zaraz do lekarza by na monitoring sie zapisac,ide po swietach w srode i piatek, niech zobaczy co znow nie tak ze mna![]()
Aaaa badalas może immunologie? Ja czekam właśnie na wynik genotypu kir AAPrzyszła @ w terminie?U mnie tydzień przed i już czuję brzuch, plecy i piersi.. chodzę jak struta.. kolejne święta w tył.. trzymaj się kochana i trzymam kciuki za kolejny cykl.
Hej a który cykl po laparo ?Hej, witam sie z wami w nowym cyklu-Przyszla z rana i smutek czuje
No u mnie właśnie stwierdził że została immunologia, która również odpowiada za zapłodnienie bądź za jego brak. Zbadał mi kir AA i czekam.na wynik, jeśli wyjdzie źle mąż musi zbadać HLA C. Jeśli trzeba będzie to wizyta u immunologa i leczenie. Tak więc czekam i jestem dobrej myśli. Mam pierwszy cykl po laparo, bazowałam na testach owulacyjnych.. dzisiaj 22 dc i już czuję te @..Przyszla prawie w terminie, ale zawsze mam tak 2-3 dni różnicy, immunologi nie badalam_ nawet nie myślałam( a jakie sa ku temu przesłanki? Kiedy powinno sie ja zbadac?) moze lekarza zapytam teraz na wizycie...
a po laparo zaczynam 6 cykl( zabieg w listopadzie)
strasznie ciezko na sercu po kolejnym rozczarowaniu
dzis to chyba depresja mnie dopada, leze, spac sie chce i lzy w oczach![]()
Kupiłam będę próbowaćDziewczyny piję któraś z was zioła ojca sroki?
Ja póki co pije po pół szklanki z mężemKupiłam będę próbować![]()