reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Czemu to na kobiety tak działa.... niby powinnam się cieszyć, mam już dziecko, ale po tym poronieniu wręcz fiksuje przed każdym okresem z nadzieja, ze już się udało. Na koniec okazywało się, ze najwcześniej nie trafialiśmy w owu przez bardzo nieregularne okresy (od 29 do 52 dni). Ale teraz był monitorowany, do tego duphaston, endometrium było 8mm... teoretycznie powinno się udać. Trochę strach się zawieść znowu, ale ten stres czy się udało jeszcze gorszy.

Czemu to na kobiety tak działa.... niby powinnam się cieszyć, mam już dziecko, ale po tym poronieniu wręcz fiksuje przed każdym okresem z nadzieja, ze już się udało. Na koniec okazywało się, ze najwcześniej nie trafialiśmy w owu przez bardzo nieregularne okresy (od 29 do 52 dni). Ale teraz był monitorowany, do tego duphaston, endometrium było 8mm... teoretycznie powinno się udać. Trochę strach się zawieść znowu, ale ten stres czy się udało jeszcze gorszy.
Doskonale Cię rozumiem. Najpierw chciałam być w ciąży, a teraz się boję, że stracę dziecko, chociaż nigdy nie poroniłam. Nie wiem, jak doczekam do wizyty u lekarza. Nie martw się, będzie dobrze. 🙂

Kurde właśnie przeczytałam ze opalać to się można tylko nie w 1 trymestrze i na słońcu to z umiarem ale o solarium to piszą ze tez można .... hmm hmmm
Solarium można?? To jestem mega zaskoczona,nie raz będąc na solarium czytałam że ciąża jest przeciwwskazaniem, ja bym nie poszła, chociaż nie za bardzo lubię siebie w takiej "pozimowej, bladej wersji" [emoji51]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry