Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już albo dopiero 5A który już jesteś tydzień?![]()
U mnie jest 5+4 we wtorek mam wizyte, mam nadzieję że wszystko okJuż albo dopiero 5wizytę mam 23.04 równe dwa tygodnie
![]()
Ja w na początku 5 tyg. miałam betę 18100No właśnie jak patrzę na te wasze bety w 5/6 tygodniu to ja zaczynam.sie martwić. Bo w 5 tyg miałam 1380. Jutro robię kolejna to zobaczymy. U mnie wizyta 200zl warmińsko mazurskie
o to tak jak jaJuż albo dopiero 5wizytę mam 23.04 równe dwa tygodnie
![]()
Witamy na pokładzie grudniówek[emoji846][emoji846][emoji846]Cześć dziewczyny, wczoraj zrobiłam test, dzień przed spodziewaną miesiączką i wychodzi na to, że będę grudniową mamusią [emoji7] udało się już w drugim cyklu, z czego bardzo się cieszę, nie zdążyłam nastresować się czekaniem. To moja pierwsza ciąża, termin wg apki to 19 grudnia. Gratuluję wszystkim mamusiom [emoji3059]
Czemu to na kobiety tak działa.... niby powinnam się cieszyć, mam już dziecko, ale po tym poronieniu wręcz fiksuje przed każdym okresem z nadzieja, ze już się udało. Na koniec okazywało się, ze najwcześniej nie trafialiśmy w owu przez bardzo nieregularne okresy (od 29 do 52 dni). Ale teraz był monitorowany, do tego duphaston, endometrium było 8mm... teoretycznie powinno się udać. Trochę strach się zawieść znowu, ale ten stres czy się udało jeszcze gor
Mam identycznie. Damy radęDoskonale Cię rozumiem. Najpierw chciałam być w ciąży, a teraz się boję, że stracę dziecko, chociaż nigdy nie poroniłam. Nie wiem, jak doczekam do wizyty u lekarza. Nie martw się, będzie dobrze.![]()