Nika_Ika
Zaangażowana w BB
A po co niby jest ten Forum ? Aaaa na obrazanie innych tak ?Jeżeli masz jakiś problem to nie uważasz, że lepiej by było iść do lekarza dowiedzieć się co i jak zamiast zadawać 1000 pytań na forum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A po co niby jest ten Forum ? Aaaa na obrazanie innych tak ?Jeżeli masz jakiś problem to nie uważasz, że lepiej by było iść do lekarza dowiedzieć się co i jak zamiast zadawać 1000 pytań na forum?
Ale po co? Przecież my ja tu zdiagnozujemy. Baaaa.... Nawet leki wypiszemy.Jeżeli masz jakiś problem to nie uważasz, że lepiej by było iść do lekarza dowiedzieć się co i jak zamiast zadawać 1000 pytań na forum?
HmmNo nie mogę się powstrzymać.... Wytłumacz mi, ale tak sensownie, a nie jak dziecko z podstawówki. Po kiego diabła pytać o to SAMO drugi raz?
No i skoro uważasz, że forum jest od zadawania ciągle tego samego pytania to ci na prawdę gratuluję pomysłowości![]()
Nie mam pojęcia od czego jest TEN forumA po co niby jest ten Forum ? Aaaa na obrazanie innych tak ?
No to gratulujeAle po co? Przecież my ja tu zdiagnozujemy. Baaaa.... Nawet leki wypiszemy.
Którą?Hmmnajpierw przeczytaj moja wypowiedz jeszcze raz
![]()
Wlasnie widzeNie mam pojęcia od czego jest TEN forum
Ty możesz zadawać to samo pytanie. A my możemy komentować. Tak działa forumNo to gratulujeto po co ta dyskusja?
Ktora chceszKtórą?
I super, ale chyba troche kultury mozna mniec prawda?Ty możesz zadawać to samo pytanie. A my możemy komentować. Tak działa forum![]()