Martaem1983
Fanka BB :)
Cześć LeośLeoś wita na świecieurodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć LeośLeoś wita na świecieurodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
![]()
Jaka duża dzisziaNo naprawdę kompletnie skrajne diagnozy od piątkowej ze mam łazić normalnie i widzimy się w 28tc nie ma ryzyka żadnej infekcji po diagnozę dzis no ze wszystko super dziecko pięknie rośnie szew pięknie trzyma dluga szyjka ale mogę przedwcześnie urodzić przez jakąś infekcjeWlasnie o zakwasie z buraka coś słyszałam.. Męża wyślę wieczorem na wycieczkę po polskich sklepach
A Ty jak??? Kiedy transfer? Coś kombinujesz z tym wlewem czy dałaś spokój? Jakąś polska klinikę w razie W obczaiłas?
Wogole dali mi jedno zdjęcie z USG a tam wielka stopa na pierwszym planie![]()
Tu wymaz ostatnio ponad 4 tygodnie temu mialam w szpitalu i był ok. Tak nie robią pozatym. Może jak będę na tych badaniach specjalistycznych to mi znow zrobią zapytam a narazie będę żarła kiszonki i probiotyki
Tak bralam jakoś 4 i 2 tygodnie temu raz profilaktycznie a drugi bo myślałam że mam infekcji moczu ale nie
Wiatamy na świecie !!Leoś wita na świecieurodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
![]()
Śliczna wielka stopaNo naprawdę kompletnie skrajne diagnozy od piątkowej ze mam łazić normalnie i widzimy się w 28tc nie ma ryzyka żadnej infekcji po diagnozę dzis no ze wszystko super dziecko pięknie rośnie szew pięknie trzyma dluga szyjka ale mogę przedwcześnie urodzić przez jakąś infekcjeWlasnie o zakwasie z buraka coś słyszałam.. Męża wyślę wieczorem na wycieczkę po polskich sklepach
A Ty jak??? Kiedy transfer? Coś kombinujesz z tym wlewem czy dałaś spokój? Jakąś polska klinikę w razie W obczaiłas?
Wogole dali mi jedno zdjęcie z USG a tam wielka stopa na pierwszym planie![]()
Wiem., wiem ja już powiedziałam jak coś męża nerkę sprzedamy byle by się udałoSzczerze polecam Pana dr Bra... naprawdę potrafi uspokoić i jest bardzo do rzeczy, wizyty długie i dokładne, a poczucie humoru ma nie z tej ziemi! Urodził mojego synka
No finansowo to ta procedura i ciąża tez juz nas trochę zrujnowala... np. ostatnia wizyta u polskiego gina ktora średnio była rzeczowa kosztowała nas 165f plus dojazd wiec jakieś 1tys! A za immunoglobuliny to by była nowa procedura prawie... A tu teraz takie jaja...
Nie była ciekawa ja nigdy nie miałam problemów z.endo ale po poronieniu musiałam się jakoś wspomóc i podziałałoJa stostowalam wiagre dopochwowo ale mi tłumaczyła doktor, że to na ukrwienie[emoji848] może jedno i drugie jakoś wspolpracuje[emoji6] i mnie strasznie uczulala[emoji85]
Jeszcze nie wiem kiedy wracamy. Jeśli się uda to pewnie za jakieś 2 tygodnie, jeśli się nie uda to zostajemy i robimy ostatnią stymulację na moich komórkach. Taki jest plan na dzisiaj ale u mnie ciagle się coś zmienia bo ja jestem niestabilnaA wogole kiedy do UK wracacie ? Podobno Nicola u Was luzuje restrykcje dla podróży za granicę.. w Anglii potwierali sklepy puby i restauracje i ludzie wylezli jak dzicz wygłodniali po lockdownie.. Stawiam że za kilka tygodni znow liczba zakazen po tym wzrośnie
Czy Ty leczysz się u doktor Szcz?Ja stostowalam wiagre dopochwowo ale mi tłumaczyła doktor, że to na ukrwienie[emoji848] może jedno i drugie jakoś wspolpracuje[emoji6] i mnie strasznie uczulala[emoji85]
O matko, zapomniałam że jeszcze może się nie rozmrozićRozumiem Cię, ja tez mam tylko jednego mrozaczka i jeszczs do transferu daleko a ja juz panikuje, ze sie nie rozmrozi ...![]()