• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

U mnie po nieudanych podejsciach od 3 do 5 dni przychodziła. Po biochemicznej beta musi spaść do 0, żeby miesiączka przyszła, może potrwać trochę dłużej
Tak ale w moim przypadku beta spadla w mig 😔
Normalnie miałam wrażenie że moje ciało nie może funkcjonować z ciąża ...jak poroniłam organizm zmienił się o 360 stopni na plus
Coś mu jednak przeszkadzało😔 ...dziwne uczucie a w ciąży wiedziałam że jestem bez badania bety

reklama
Normalnie miałam wrażenie że moje ciało nie może funkcjonować z ciąża ...jak poroniłam organizm zmienił się o 360 stopni na plus
Coś mu jednak przeszkadzało😔 ...dziwne uczucie a w ciąży wiedziałam że jestem bez badania bety
Po poronieniu to zupełnie inna historia. Włosy zaczęły wypadać, skóra zrobiła się szara, sucha. Przez parę miesięcy organizm dochodził do siebie

Witam się z wszystkimi :) dołączam i chętnie poczytam Wasze doświadczenia (a muszę sporo nadrobić)- o sobie.. lat 32, 1 procedura w grudniu zarodek podany w 3dobie-niepwodzenie, został mi się jeszcze jeden ale czekam 3 miesiące od zaszczepienia i spróbujemy:) Ogólnie jestem 2 lata po nowotowrze szyjki ostatecznie uciętej i chemioterapii z 2 dorodnymi mięśniakami obecnie....
Witamy 😊
Doświadczeń tu mamy mnóstwo, dziewczyny są bardzo kochane i pomocne w każdej dziedzinie życia 😉 Gdzie się leczysz?

reklama
Dosłownie to dziwne ale ja też się czuje źle w tej całej ciąży chociaż to dopiero 25dpt. No inaczej. Nie wiem czy dla wszystkich kobiet to takie trudne i męczące ? Być może każda inaczej to odczuwa i wcale to nic nie znaczy a może organizm nie był gotowy ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry