K
Kropka.88
Gość
Nie martw sie kochana! Strach ma wielkie oczyDziewczyny.
Miala któraś histeoskopie ? Przez plamienia po owulacji lekarz podejrzewa polipa. Bardzo się martwię![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw sie kochana! Strach ma wielkie oczyDziewczyny.
Miala któraś histeoskopie ? Przez plamienia po owulacji lekarz podejrzewa polipa. Bardzo się martwię![]()
A jak jest z ta szczepionka? Bo do konca to nie wiem nawet. Mozna sie starac , czy trzeba odczekac jakis czas?
DziekujeZ tego, co czytałam, to przy Pfeizer i Moderna nie ma żadnych przeciwwskazań. Przy AstraZeneca trzeba skonsultować z lekarzem.
Ale jaka jest prawda, to nigdy nie wiadomo. Przecież nikt nie będzie nas zniechęcać do szczepień w obecnych czasach
Nic strasznegoDziewczyny.
A tak serio.... To w jakim celu....Dla poprawy humoru: zobaczcie na co dzisiaj trafiłam![]()
Hahaha, przy końcówce ciąży jak zapodasz Zenka to samo wyjdzieHaha żeby wewnętrznie słuchało Chopina![]()
Żeby zarobić pieniądze na naiwnych ludziachA tak serio.... To w jakim celu....
ja to w pierwszej ciąży to byłam aż nadwrażliwa w tym temacie, mąż podkręcał radio w samochodzie to się darłam na niego żeby przyciszył bo się dziecko przestraszyHahaha, przy końcówce ciąży jak zapodasz Zenka to samo wyjdzie![]()
Ja miałam 2.04 tez się mega balam, ale wszystki było w porządkuDziewczyny.