• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czemu ciągle dzwoni ? Jaki masz monitor i w którym tyg urodziłaś ?

Babysense 7 i urodziłam w 39+5, miałam wywoływany poród, ale ciążę miałam na lekach podtrzymywaną. Poprzednio mialam angelcare ac300 ale był używany i on ciągle pikał. Młoda ma obniżone napięcie mięśniowe i pozostała nam wizyta u neurologa plus usg przezciemiaczkowe aby dowiedzieć się co i jak.

Dziewczyny widziałam ten wpis na blogu. Mój kuzyn dorwał się do telefonu i napisał ten post. Sprawa zgłoszona jest już na policję, nie wiem jak ten gówniarz mógł napisać takie rzeczy. Ja was bardzo bardzo przepraszam. Z Mią jest jak najbardziej wszystko w porządku.
Jprdlę... nie wiem, czy jest jakiś wiek, ktory może wytłumaczyć takie żarty. Co jak co, ale ze śmierci dziecka się nie żartuje. Dobrze, że z Mią wszystko ok, bo normalnie od kilku godzin chodzę sama, mamie się poryczałam.

14 lat ma. Nie wiem co on sobie wyobrażał. Tłumaczył się tym, że chciał się pośmiać. Mój mąż jak to usłyszał to nie wytrzymał i strzelił gnoja
Sama bym gnoja strzeliła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry