Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj OlusiaaHej, to i ja się przywitamOla, 28 lat
z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak
póki co podeszliśmy do tematu bardzo luźno
![]()
Witamy i powodzenia w staraniachHej, to i ja się przywitamOla, 28 lat
z partnerem zaczęliśmy pierwszy cykl starań w kwietniu, obecnie 29 dc przy regularnych cyklach 28-29 dni, nie liczę, że się udało, chociaż objawów okresu brak
![]()
Nie będę dziękować, żeby nie zapeszać, ale jeśli się nic nie zmieni to może pod koniec tygodnia zrobię test bo jakaś nadzieja jednak zaczyna kiełkować we mnieWitamy i powodzenia w staraniach![]()
Jeśli się uda już w pierwszym cyklu to będzie superNie będę dziękować, żeby nie zapeszać, ale jeśli się nic nie zmieni to może pod koniec tygodnia zrobię test bo jakaś nadzieja jednak zaczyna kiełkować we mnie![]()
Dzieki, również milego!!!Hej, miłego dnia girls![]()
Dzięki, również miłego dnia!Hej, miłego dnia girls![]()
Witaj ^^ Oby Twój cykl był szczęśliwy, masz jakieś założenie, po ilu dniach od spodziewanej @ testujesz?Hej, to i ja się przywitamOla, 28 lat
![]()
O matko, będę trzymała kciuki xDDD Ja poddałam się po piątym egzaminie, chociaż mąż mi suszy głowę, żebym wróciła, bo szkoda pieniędzy i wszystkiego... No i coś w tym jest, ale minęły już prawie cztery lata i wiem, że musiałabym znowu iść na jazdy, a potwornie nie mam na to czasuDzieki, będę informować na bieżącoaczkolwiek wydaje mi się ze szybciej zajde q ciaze niż ten pieprzony egzamin zdam
![]()