DoMa29
Fanka BB :)
Tego Ci życzę, trzymam kciukiJa mam wizytę we wtorek i będzie 5 t 5d mam nadzieję że zobaczę coś pięknego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego Ci życzę, trzymam kciukiJa mam wizytę we wtorek i będzie 5 t 5d mam nadzieję że zobaczę coś pięknego![]()
ja dokładnie w środę za tydzień. Jak dzwoniłam do swojego, to powiedział, ze wtedy będzie już widać serduszkoJa byłam w sobotę 5+2 i był pęcherzyk żółtkowy, pani doktor kazała przyjść po tygodniu żeby było cokolwiek widać![]()
Witam się i jaja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich
Ja mam wizytę w poniedziałek i też będę miała 5t 5dJa mam wizytę we wtorek i będzie 5 t 5d mam nadzieję że zobaczę coś pięknego![]()
Mnie z samego rana nic, tylko wszystkie zapachy czuje zdecydowanie mocniej.. nie która są tak intensywne że jest odruch wymiotnyJa jutro będę miała z aplikacji 5 tygodni , dziś rano musiało chwile powalczyć z Mdłościami![]()
Witam się i jaja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich
gratulacje!Cześć wszystkim
Z moich wyliczeń wychodzi że też będę miała termin na styczeńna początku tego tygodnia zrobilam sobie 2 różne testy i wyszły pozytywne
mam nadzieję że będzie łatwiej ze wsparciem ludzi przechodzących dokładnie to samo co ja
Pozdrawiam,
Ula
Tobie tez gratulujegratulacje!Też jestem tutaj od dzisiaj.
zawsze łatwiej rozmawiać z kimś, kto jest w tej samej sytuacji
![]()