Amagie
Zaciekawiona BB
Ja zdecydowanie wolałabym czajnikPakując wszystko co jest na liście do szpitala wyszła cała walizkajeszcze dyskutujemy z mężem czy lepiej kupić podgrzewacz butelek czy może czajnik z utrzymaniem temperatury
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zdecydowanie wolałabym czajnikPakując wszystko co jest na liście do szpitala wyszła cała walizkajeszcze dyskutujemy z mężem czy lepiej kupić podgrzewacz butelek czy może czajnik z utrzymaniem temperatury
![]()
To prawda w pierwszych dniach życia noworodek karmiony piersią potrafi robić kupę nawet 10 razy na dzień!!! [emoji54][emoji47]@Amagie , pampersów zdecydowanie nie wystarczy. Noworodek potrzebuje częstych zmian pieluszek, bo skóra tam jest jeszcze bardzo delikatna. Dodatkowo, przy dziewczynkach potrzeba więcej niż u chłopców. U mnie u syna "szło" zawsze ponad 10, zazwyczaj ok 11-12, a przy córce nawet 15 na dobę, zwłaszcza jak nie trafiłam ze zmianą i za 5 minut znowu trzeba było zmienić.
Ja właśnie wróciłam z wizyty. 32+3 i mała waży 2050g, 74 centyl.Dziewczyny, poratujcie!
Ile wazyły wasze dzieciaczki w 33+0? Albo okolicach?
Bo ja byłam dziś prywatnie u innej ginekolog niż prowadząca i wyszła mi makrosomia. Mała wazy 2800 i jest w 99 centylu, a ja mam termin dopiero na 8.07!
Miała któraś z Was podobna sytuację?
O kurczeDziewczyny, poratujcie!
Bo ja byłam dziś prywatnie u innej ginekolog niż prowadząca i wyszła mi makrosomia. Mała wazy 2800 i jest w 99 centylu, a ja mam termin dopiero na 8.07!
Dziewczyny, poratujcie!