Nadja_n
Fanka BB :)
Moja Amelii ważyła 5800 na 7tygNie przebija wszystkiego, bo mój maluch 5460 miał na 4 tygodnie a na 5 - 5780! Jutro ostatnie ważenie na 6 tygodni i spodziewam się 6kg. Masakra. Niech on zwolni z tą wagą!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja Amelii ważyła 5800 na 7tygNie przebija wszystkiego, bo mój maluch 5460 miał na 4 tygodnie a na 5 - 5780! Jutro ostatnie ważenie na 6 tygodni i spodziewam się 6kg. Masakra. Niech on zwolni z tą wagą!
To faktycznie poleciałaMoja Amelii ważyła 5800 na 7tygwzrost tez
kupuje już na, 68 bo na 62 są opiete
![]()
Jednak nie dobiliśmy do 6kg, bo mamy Dziś 5940g na równe 6 tygodni.Robcio też nosi 68 rozmiar. On z podkurczonymi nóżkami wg miarki na przewijaku ma 60 cm, to z wyprostowanymi będzie gdzieś 65cm. No ale on się z makrosomią urodził i ponad tydzień po terminie więc trochę wyprzedza rówieśników.
![]()
Moja tak ma na dłoniach jak ma zimne. Ałe to jest normalneCzy wasze dzieci mają jak płaczą lub zimno im takie centki na skórze biale z czerwoną obwódką? tz. Marmurkowa skóra jak czytam to się nazywa, moja ma na dłoniach, na szyi, karku jak płaczę najbardziej i na, dole policzków.
Dzięki za odpowiedź bo ja się już martwiłam.Moja tak ma na dłoniach jak ma zimne. Ałe to jest normalne![]()
Czy wasze dzieci mają jak płaczą lub zimno im takie centki na skórze biale z czerwoną obwódką? tz. Marmurkowa skóra jak czytam to się nazywa, moja ma na dłoniach, na szyi, karku jak płaczę najbardziej i na, dole policzków.
Oj, kurczę, trzymam kciuki żebyście szybciutko wrócili do domku, na pewno wszystko będzie dobrze!!Dziewczyny ja z małym w szpitalu, 2 tyg temu zrobiła mu się w pupie twarda krostka, lekarz powiedział, że fałd skórny, kazał smarować maścią, wczoraj trochę ropą podbieglo i niestety tak jak myślałam jest to ropień okoloodbytniczy, paskudna sprawa. Dziś byliśmy u chirurga i od razu przyjęcie na oddział, jeszcze dziś będzie operacja, wycięcie ropnia. U niemowląt to taka już wrodzona sprawa i częściej u chłopców. Jestem załamana, w dodatku 3 razy go kłuli bo nie mogli się wkłuć z welfronem i dopiero jak na sali operacyjnej będą to robić. Załamka, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie kciuki.