reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasiu jeśli coś cię niepokoi to leć po teścik i będziesz już spokojniejsza. Jeśli jednak jesteś w ciąży to dobrze, że odstawiłaś wiesiołek. Ale jeśli nie jesteś to nie przerywaj kuracji wiesiołkowej bo ci to nie pomoże ze śluzem. Marsz do apteki i daj znać co i jak :tak:.

Dorotko,teścik nagatyw,więc kontynuję wieczorem dawkę wiesiołka. Nie mam pojęcia co mi tak podskoczyła tempka,być może słabo śpię i podwyższa to tempkę (trochę kłopotów rodzinnych) mam nadzieję że teścik pokazuje prawdę,będę dalej obserwować ale licze że w koncu spadnie

No no,Medio,wizyta w kraju i wielkie porządki,gin,fryzurka :))

reklama
Kasiu przykro mi, ale przynajmniej nie będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Skoro test wyszedł negatywnie to wiesiołek kontynuuj. Temp pewnie na dniach spadnie. Na temp ma wpływ wiele czynników, w tym stres :tak:
Medio ja też miałam taki rtęciowy owulacyjny za 5 zł, ale był beznadziejny. Rtęć często koszmarnie ciężko było zbić :baffled:
Ewcia no widzę, że Mati już niemal w pełni zdrów :-)

Nudy, to fakt, ale takie rozstanie może pomoże poźniej w starankach hihihi, jak się chłop wypości to później będzie "wesoło" hihihi;-):-D:-D:-D
dokladnie,,heheee,,,,ziera zbiera nasionaaa,,,]

U mnie zbilzają sie te dni i już by się chciało;-), a tu nie ma meża i też muszę pościć:baffled:; codziennie dzwonimy do siebie, ale tak przez telefon to jakoś sie nam nie udaje hihihi:-D:happy2::-D
hehe nie umiesz przez tel,,hihi,,,ale w sumie po co,,jak nasienia nie ebdizee:-D:-D
ale ja zbreźnaa:baffled::sorry2::baffled:nie sluchac i nie czyatc mniee

moj zjedzie na swieta ale trafi na @ ale potem za tydzien wroci i trafi na owulkeee:tak::tak:

Hej laski

Kasiu zatestuj może bedą II- trzymam kciuki.

Medio termometr za 5,55 zł cena zadawalająca.

Ewciu nie marudz i ciesz się wolnym.

Jarzębinko, Aniu
.....;-);-);-)
Miłego wieczorku

Beatko,już zatestowałam, jedna krecha..pewnie stres robi mi psikuska :))

Ewcia, wiesiołek kontunuje dalej,może podziała na następny teścik

Kasiu taka szkoda, a już myślałam że się udało. No nic teraz się uda.

A mnie dopadły zatoki, prawa strona kompletnie zawalona.

witam !!! :happy2:

Kasiu, teraz przytulam, ale "lato z fasolką" nadal aktualne, więc do dzieła i teraz musi się udać :tak::-)

pozdrawiam wszystkie i miłego dnia :tak::-D

reklama
Dzien dobry wsyztskim..
My wyspani,chociaz wczoraj poxno poszlam spac,,ale lzuik...
kawa sie robi,,takze dobrze
Dzisiaj jade na imeminy do siory,,musze jej ciasto jakies upichcic,bo mnie poprosila...

Do góry