Hej kobitki
Powiem Wam numer jestem w takim szoku ze dojść do siebie nie mogę byliśmy w szpitalu u szwagierki i była dla mnie miła jak nie wiem co a ja szykowałam się jak zwykle na naburmuszoną laskę która rozmawia tylko z moim m a mnie traktuje jak powietrze albo dogryza.
Rozmawiałam z nią grzecznie nawet mnie nie wpieniła a powiem szczerze ze jak jechaliśmy do szpitala to miałam humor wisielca hihihihi i szykowałam się na najgorsze a tu zaczęła rozmawiać ze mną była miła i wypytywała ja u mnie było po porodzie ale z drugiej strony po przemyśleniu wszystkich naszych rozmów to ona zawsze była miła jak cos chciała ciekawe co teraz będzie chciała. Dzidzia jest strasznie malutka 3 kilo i 52 cm jak dla mnie to kruszynka bo mój miał 62 cm i 4.5 kilo
Boi się jej dotykać i nawet z zamiana pieluch lata do pielęgniarki.
Jak przyszliśmy to mała się darła jak cholera powiedziałam ze może ma mokro albo kupę zrobiła wiec ona powiedział ze pójdzie do pielęgniarki zaproponowałam ze ją przebiorę w końcu sama miała kiedyś noworodka jak ją rozebrałam to zobaczyłam malutką chudzinę trochę miałam cykora w końcu to nie moje dziecko ale ją przebrałam a Ona jakoś taka zagubiona jest nie wiem czy jej zaproponować pomoc czy też nie w końcu przez ostatnie miesiące była dla mnie okropna , ale ja jestem cienias zobaczę maluszka i mięknę
Ale jak będę pomagać to i tak dobrego słowa nie usłyszę wiec musze się wziąć w garść i dać sobie z tym spokój w końcu wiele osób same sobie radzi o ona udając taką zagubioną szuka jelenia do roboty
Beata2710 super że Twój m jest już w domu ale nie zamęczaj go bo Ci nie posłuzy długo hihihiih
Życze powodzenia w pracach nocnych i dużo zieleni na wiosnę
eliczek24 kochana nie martw sie na zapas będzie dobrze może mały nic nie przywlecze ;-)
kasia_2005 dziwne z tą Twoją tenpką a może termometr zepsuty???? Ja kiedys miałam coś podobnego chyba 3 dni (plamienie) a chyba po tygodniu dostałam normalnej @ 7 dniowej myslałam ze cos mi jest ale to był stres (miałam egzaminy w szkole) a pózniej jak odzipnełam wszystko sie wyrównało. Może idz do lekarza i mu powiedz co się dzieje on zbada i wszystko będzie jasne
kasia_2005 masz racje rodziny się nie wybiera a ta laska to bratowa mojego mężą wiec muszę ją tolerować choc czasem mam ochotę ja udusić ale sie powstrzymuje
Dorota27 rachunków nie daja a przynajmniej mi się nie trafiło na allegro ale zawsze myślałam że jak jest coś z mętką to jest nowe ale tym razem się pomyliłam
Kupiliśmy jeszcze w tesco 3 pajacyki na 56 ale i tak będą za duże bo mała ma 52 cm i grzechotke zajebistą taki lew pomaranczowy na to mam na rachunku ;-)60 zł w plecy. Więcej prezentów juz nie będzie

może przy jakiejś imprezie Święta Bożego Narodzenia
Pozdrawiam cieplutko i lece na filmek