reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laseczki
Kasiu dziwna sprawa z tą @.

Dorotko S pojechał do brata na mała rehabilitację.....hihihi....a tak poważnie to jakaś rura pękła u szwagra w domu.

Stokrotko pamiętaj jesteś tylko ciocią maleństwa......;-)

Aniu witaj

reklama
Hej kobitki
Mądrze mówicie nie będę się wychylać w końcu jestem tylko ciotką nawet mojej siostrze nie pomagałam tyle bo sami na początku robili wszystko przy młodym a później wiadomo jak młody był bardziej kumaty to z nim szalałam i go brałam nawet siostra go zostawiała u nas. Mamy chyba podobny zapach bo jak go zostawiała to musiałam leżeć przy nim bo jak odchodziłam to się strasznie darł trochę mnie podskubywał chciał się do cyca dobrać ale ja wtedy nie miałam swojego dziecka i się tylko śmiałam jak mnie darł za spine

Powiem szczerze ze ja jak wróciłam ze szpitala z młodym to się za głowę złapałam bo nie było mnie 2 tygodnie w domu a wiadomo co potrafi chłop zrobić w domu. Niby gary zmyte ale w pokojach i łazience Sajgon. Małego położyłam do wózka i do roboty pranie, sprzątanie, przygotowywanie łóżeczka jak siadłam po kilku godzinach to chciałam kopyta wyciągnąć bo dostałam takiego krwotoku ale się cieszyłam że chociaż czysto hihihi
Niby mówili w szpitalu żeby się nie przemęczać a ja byłam po cc ale ja wiedziałam swoje z obiadami mnie trochę wyręczyła teściowa przez tydzień a później normalne życie nie chciałam jej wykorzystywać z tymi obiadami ale się uparła i nawet po tygodniu jak jej powiedziałam ze sama będę gotować to jej się przykro zrobiło a mi głupio :zawstydzona/y:

Beata2710 to Twój S znowu sie wypości i będzie sie działo w nocy. Powodzenia kochana w tych pracach nocnych :tak:

kasia_2005dziwne z tą Twoją @ a może wybrać się do lekarza?????

Dorota27 na migrenemi pomaga kawka z cytrynką i wysmarowanie karku np somą

Medio szkoda że nie było Twojego m ale nastepny cykl zacznie sie już niedługo ;-)

jarzebinka masz racje z tym co piszesz i faktycznie nie będę się pchała a jak wiesiołek łykasz??????
Ja zaczełam wczoraj łykanie ;-)

Anka34 duzo zdrówka dla małego jutro będzie lepiej :-)

Kasiu pamiętasz jak w wakacje pierwszy cykl starankowy był strasznie długi? 6 testów ciążowych zrobiłam i ciąży nie było. Cykl mi sie po prostu rozregulował i tyle. I gdzieś po terminie drugiej @, która miała być już miałam dziwne plamienia, a nawet skrzep ze mnie wylazł.Nie można tego było uznać za @. Ale u mnie jak pisałam temp była nisko, a u ciebie jest wysoka, więc sama nie wiem

hej wam,,
Mnie rozlozylo troszke,,
nie bylam na imeininachhh,,nie bylamw stanie,,zygalam,spalam,dretwialy mir ece,leb pekal,,ogolnie nie wiem co to chyba jaas zoladkowaa,,,,bleee:-p

Ewciu, ja murzynka uwielbiam.... podeślij przepis, może się przemogę i upiekę o ile będę miała składniki.
sorryy,,,,bylam nietomnaa wcozraj,,juz dajee

Murzynek
:-)1 kostka margaryny,2 łyzki kakao, 2 szklanki cukru, olejek migdałowyy--to zagotowac ,wymieszac,ostudzicc
:-)pół szkanlki masy zagotowanej odlac i ostudzic--to na polewe,,
:-)Reszte wlac do miaski, dodać żółtka(oddzielic je od bialek wczesniej),2 szklanki mąki.1 paczke proszku do pieczenia.
:-)białka ubic i ddoać do ciasta,,,
:-)piec godzinke w tem 180 st...

smacznegoo

jarzebinka masz racje z tym co piszesz i faktycznie nie będę się pchała a jak wiesiołek łykasz??????
Ja zaczełam wczoraj łykanie ;-)

na razie od jutra zaczynam kwas foliowy, a wiesiołek jakby co to troszke później :tak:przy pierwszej ciąży obyło sie bez wspomagaczy, więc teraz też tak spróbuję, a potem zobaczymy co i jak :tak::-) pomyślę o tym tak po ok. 3 miesiacach( czyli ok. sierpnia, jak do tego terminu nie będzie II kreseczek)

Murzynek
:-)1 kostka margaryny,2 łyzki kakao, 2 szklanki cukru, olejek migdałowyy--to zagotowac ,wymieszac,ostudzicc
:-)pół szkanlki masy zagotowanej odlac i ostudzic--to na polewe,,
:-)Reszte wlac do miaski, dodać żółtka(oddzielic je od bialek wczesniej),2 szklanki mąki.1 paczke proszku do pieczenia.
:-)białka ubic i ddoać do ciasta,,,
:-)piec godzinke w tem 180 st...

smacznegoo

dzięki, a ile tych jajek koleżanko ?????????? i szybkiego powrotu do zdrówka :tak::-)

miłego popołudnia :tak::cool2: bo u nas leje okropnie, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :no:

nie wiem czy prosty, szybki, ale ciacha pycha:
30 dkg mąki
10 dkg tłuszczu( rozgrzanej margaryny)
1/8 l mleka słodkiego lub kwaśnego ( albo smietana, jogurt naturalny), ja preferuje jogurt
10 dkg cukru pudru
2-3 zółtka
1/2 paczki proszku do pieczenia :happy2:

wszystkie składniki łączysz, mieszasz i zagniatasz ciasto, na stolnice, wałkujesz i wykrawasz ciasteczka, białkiem smarujesz wierzch i posypujesz cukrem kryształem

smacznego :-)

PS. kurcze, może i ja je jutro upiekę, dawno nie piekłam :cool2::cool2::cool2:

reklama
dzieki jarzebinka,,,juz robie racuchy,,ale z checia jutro albo pojutrze zrobie ciacha,,,,twoje,,
rozumiem ze mam p[iec w piekarniku tylko daj znak ile minuttt

Do góry