• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Drogie użytkowniczki,
Bardzo was proszę o udzielenie swojej opinii.
Zdaje sobie sprawę,że nie powinnam pytań o coś takiego, ale chcialabym usłyszeć o waszych doświadczeniach.
Do lekarza umowilam sie na 30 maja, natomiast bety z krwi nie mam możliwości teraz zrobić.
Sprawa wyglada tak,ze moj cykl byl nietypowo dziwny - podczas stosunku pojawiło sie krwawienie, ktore ustało nie mal od razu, bylo to podczas dni płodnych, ale seks odbywał sie w prezerwatywie, nie pękła.Zmieniłam pod koniec cyklu dietę - odstawiłam tylko słodycze. Moje cykle są zazwyczaj 29,30 dniowe. W dc 26 odbył sie krótki stosunek nie zakończony.
dzis natomiast jest 35 dc okresu nie ma i niw czuje aby sie pojawił 😩 zrobiłam dwa testy 32 dc i 34 dc oba negatywne, ale nie wiem czy są miarodajne ?
Ktos udzieli swojej opinii ;)

reklama
Niestety nie udało mi sie przelozyc, ale do poniedziałku nie az tak daleko. Ale juz wysiadam pierwszy raz taka sytuacja .Do tej pory zrobiłam wlasnie juz 4 testy, jutro rano zrobie juz ostatni w 39 dc
A jakby tak patrzeć czysto logicznie - czy duże jest ryzyko krótkiego stosunku (2/3min) bez wytrysku w 26,28 dc? Bo jedynie to mógłby do tego doprowadzić.
Bo wcześniejsze stosunki nie zauważyłam zeby cos pękło a przykładam duża wagę do tego

Jeszcze tez nie widze nawet możliwości co mogłoby tak opóźnić - zaczelam dietę niby ale tylko śniadania zamieniłam na owoce i odstawiłam słodycze.
A ze stresujących sytuacji to tylko chwilowe były :)) jezuuuu oszaleje

Niestety nie udało mi sie przelozyc, ale do poniedziałku nie az tak daleko. Ale juz wysiadam pierwszy raz taka sytuacja .Do tej pory zrobiłam wlasnie juz 4 testy, jutro rano zrobie juz ostatni w 39 dc
A jakby tak patrzeć czysto logicznie - czy duże jest ryzyko krótkiego stosunku (2/3min) bez wytrysku w 26,28 dc? Bo jedynie to mógłby do tego doprowadzić.
Bo wcześniejsze stosunki nie zauważyłam zeby cos pękło a przykładam duża wagę do tego
Moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Testy wykryłyby hormon hcg, który się pojawia w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry