reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Kurde dziewczyny nie wiem czy wy też tak macie ale jak słyszę jak do mnie mówią jaką płeć dziecka będzie miała szwagierka to aż mnie skręca i ryczeć mi się chce nie mogę nawet na dzieci patrzeć, a teściowa tylko lata koło nich a teściu do mnie ze teraz moja kolej, normalnie mam łzy w oczach, tak bym chciała już mieć swoje i nie wiem ale mam takie myśli że nigdy nie będę miała własnych dzieci...
Powiem ci ze od jakiegoś czasu mam identycznie. Bierzemy z narzeczonym ślub we wrześniu i każdy mówi „to potomstwo kiedy” „to teraz kolej na wasze dzieci”, a obok wszędzie małe dzieci. To jest mega frustrujace bo tez tracę nadzieje w cokolwiek, co się kogoś nie zapytam ile się starał, bo szukam wsparcia to każdy albo 3/4 cykle albo wpadł. Ogólnie masakra... Nawet nie wiem jaka jest złota rada na to, żeby ludzie się nie odzywali w tym temacie, ale ogólnie cie wspieram mocno bo wiem co przechodzisz i jakie to są okropne uczucia i trzymaj się mocno jestem pewna, ze w końcu przytulisz swojego bobaska.

reklama
Dziewczynki ja w poniedziałek 31.05 idę do gina już odliczam dni z jednej strony jestem ciekawa co powie czy wszystko jest ok i możemy się już starać czy jednak wszystko mi się przestawiło. Mam jednak cicha nadzieję że jednak jakiś tam pęcherzyk sobie rośnie i będzie piękny, co miesiąc tyle hajsu na tych lekarzy wydaje że głowa mała... Trzymajcie kciuki.
Oooo więc 31.05 będziemy razem u gina. Będę trzymać kciuki!😍

Tak tak. Mam 24 lata. Czyli za wysoki wynik?
Tez mam 24 lata. Moje amh to 4,16 . Normy jak Ty. Lekarz mówił że zmierzam w kierunku pcos. Ale wiemy co jest grane i nie dopuścimy do tego. Mam stymulowana owu i owulację mam. I już kazała zapomnieć o sprawie z amh. Reszta wyników i obraz usg nie wskazują na pcos. Amh jest kluczowe
. Moim zdaniem ten wynik jest za duży jak na Twój wiek. Przekroczyłas normę dwukrotnie. Masz owulację?

Dobry wieczór wszystkim 😉 ja znow po dłuższej nieobecności, ale czasem musze po prostu dać głowie złapać oddech. A i q robo ostatnio jest co robić wiec nawet zbytnio nie miałam czasu śledzić forum. Ale troszke ponadrabialam 😉 ja dzis 7dc i ostatni dzień stymulacji Letrozolem. Szczęśliwie torbiel z poprzedniego cyklu się wchlonela wiec można było znow wprowadzić Aromka w tym cyklu 🥳 Miłej i owocnej w 2 krechy nocki Wam życzę 😁😁

Hejka 😊 a jak tam u Ciebie- Ci słychać? 31.05 Minitoring? W którym dc będziesz?
Oooo cześć😍 u mnie chyba w porządku. Wszystko to samo co w pierwszym stymulowanym cyklu z tym że zwiększyła mi ginka dawkę letrozolu z dwóch tabletek na trzy dziennie od 2 do 6 dc. I dodatkowo estrofen na poprawę endometrium od 6 do 13 dc po dwie tabletki dziennie. Monitoring będzie w 14dc. Po za tym ten sam zestaw tabletek. Zobaczymy co będzie w poniedziałek. W tamtym miesiącu wszystko niby przebiegło prawidłowo, owulacja potwierdzona,a jednak się nie udało ....🤷 Więc pozyjemy,zobaczymy 😄 zastanawia mnie czy nie przegieła z tym letrozolem czy nie za dużo dawki. A co u Ciebie? @ się uregulowała? Który dzień cyklu? Opowiadaj!.😘

Hej dziewczyny. U mnie dziwny przypadek. Długo spóźniał mi się okres (15 dni przy regularnych cyklach). Pierwsza beta, po 5 dniach spóźnionego @ wyszła ujemna. Wczoraj, po 15 dniach oczekiwania na @ beta wyszła 20, a dzisiaj po powtórce 40. Może cykl mi się przesunął, ale dziwne, bo wcześniej wszystko regularnie. I mam progesteron martwiąco wysoki, bo 89. I brzuch mnie mocno dzisiaj boli,ale nie jestem w stanie określić czy skurczowo. Co myślicie? :(

Wyglada to na przesunięta owulacje może [emoji6]

reklama
Hej, miała któraś z Was zmiany łagodne w piersiach? Byłam dziś na USG kontrolnym. Mam dwie zmiany. Lekarz twierdzi, że łagodne i nie ma się czym martwić, ale idę z tym w poniedziałek do specjalisty. W tym cyklu mieliśmy się starać. I będziemy mam nadzieję.
Zmiany kat. 2 i 3 birads.
Ja miałam :) wycięli mi odrazu przy biopsji :) zero bólu a nigdy nie wiadomo co może z tego wyjść. U mnie po przebadaniu tego co wycięli okazało się ze to jednak nic groźnego ale doktor powiedział ze przy ewentualnej ciąży i hormonach mogło się jednak kiedyś zamienić w coś groźniejszego wiec lepiej było wyciąć :)

Do góry