reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Robiłam proga w 22dc z wynikiem 8,17 i ponownie w 24dc z wynikiem 8,77. Czy to wskazuje na przebytą owu, jej brak czy tak naprawdę to na nic nie wskazuje? 😬😬

@Kropka.88 moja bratowa była niemal łysa, przez stres w pracy wypadły jej praktycznie wszystkie włosy i bardzo jej pomogły suplementy i kosmetyki z kerastase. Są drogie, ale skuteczne :)

Robiłam proga w 22dc z wynikiem 8,17 i ponownie w 24dc z wynikiem 8,77. Czy to wskazuje na przebytą owu, jej brak czy tak naprawdę to na nic nie wskazuje? 😬😬

@Kropka.88 moja bratowa była niemal łysa, przez stres w pracy wypadły jej praktycznie wszystkie włosy i bardzo jej pomogły suplementy i kosmetyki z kerastase. Są drogie, ale skuteczne :)
Dzięki poczytam o nich :)

Kurcze no i co jak się je przestymuluje?? Pytałam dwóch niezależnych ginekologów o badania na PCOS to oboje stwierdzili że obraz USG nie wskazuje żebym to miała, poza tym nie widzą oznak typu nadmierne owłosienie itd. A w sumie mam Hashimoto i prawie IO a to wszystko lubi chodzić w parze 😕😒 uwierzyłam w to co mówili ale teraz myślę sobie że przecież sam obraz USG nie jest wyrocznią
Torbiel sie wchłoneła i po miesiączce nie było juz śladu.nie martw się na zapas :)

reklama
Kurde dziewczyny nie wiem czy wy też tak macie ale jak słyszę jak do mnie mówią jaką płeć dziecka będzie miała szwagierka to aż mnie skręca i ryczeć mi się chce nie mogę nawet na dzieci patrzeć, a teściowa tylko lata koło nich a teściu do mnie ze teraz moja kolej, normalnie mam łzy w oczach, tak bym chciała już mieć swoje i nie wiem ale mam takie myśli że nigdy nie będę miała własnych dzieci...

Do góry