Mała.czarna
Fanka BB :)
Zdecydowanie zmień lekarza skoro opowiada Ci takie głupotyDzień owulacji- mam synaale np słyszałam teorie mojego lekarza ze np owulacja z prawej strony to większe prawdopobienstwo córki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdecydowanie zmień lekarza skoro opowiada Ci takie głupotyDzień owulacji- mam synaale np słyszałam teorie mojego lekarza ze np owulacja z prawej strony to większe prawdopobienstwo córki
Wystarczyłby NORMALNY![]()
Mamaginekolog napisała o tych „teoriach” fajny artykuł. Wszystkie mają 50 % skutecznościRacja.
Swoją droga, jeśli lekarze mówią takie rzeczy....wow.
Nie wierzę, że ginekolog mógł powiedzieć coś takiego. Chyba, że w formie żartu. Przecież płeć dziecka zależy tylko i wyłącznie od plemnika, który zaplodni komórkę jajową.Dzień owulacji- mam synaale np słyszałam teorie mojego lekarza ze np owulacja z prawej strony to większe prawdopobienstwo córki
Wydawało mi się, ze to od faceta zależy czym ustrzeli a nie z ktorego jajnika jajeczko wyjdzie.
Jesli lekarz takie rzeczy powtarza to ja bym w te pedy szukała innego. Lepszego.
Zdecydowanie zmień lekarza skoro opowiada Ci takie głupoty![]()
Wybaczcie drogie Panie ale lekarza nie zmienięNie wierzę, że ginekolog mógł powiedzieć coś takiego. Chyba, że w formie żartu. Przecież płeć dziecka zależy tylko i wyłącznie od plemnika, który zaplodni komórkę jajową.
Twoja decyzja.Wybaczcie drogie Panie ale lekarza nie zmienię![]()
Twoj wybór. Twoja ciąża i zdrowie.Wybaczcie drogie Panie ale lekarza nie zmienię![]()
Wiesz, tutaj na forum jest ostatnio grono pań, które święcie się burzą, więc wieszWybaczcie drogie Panie ale lekarza nie zmienię![]()