reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ahahah wiem co było ze mną 🙃
Zreszta chyba każda z nas robiła sikanca albo betę wcześniej niż 10- 12 dpt 🤣🤣🤣 . Mocne kciuki trzymam za Ciebie 💪✊🏻✊🏻✊🏻🥰
No ja na bank będę chciała cudować, ale skoro mam ten zastrzyk a raczej pół ovitrelle to jeszcze przemyślę słuszność sikańca co nie znaczy, że zrezynuje 🤭 😹

reklama
No ale ja już zmieniłam klinikę na tego Bociana właśnie. Nie wiem sama...
Na razie wyjazdy gdzieś dalej do jak lot w kosmos
Wiem, ze zmienilas klinike, ale kadra w większości ta sama, no i klinika nowa, mimo ze to Bocian... Nie wiem, tak jakos zawsze mam w głowie chocby Ewunke, ktora przy ostatniej stymulacji postawila na ekspertow. 3 stymulacje nie daly nic, zero efektow, a z tej jednej ostatniej bedzie zaraz miec druga corke.
Bo ktos inaczej podszedl, pokminil i znalazl klucz.
Ja nie chce Cię denerwować czy cos, życzę Ci jak najlepiej. Po prostu tak jakos wysaje mi się dziwne, ze tyle blastek mialas wcześniej, a teraz taka kaszana. To wygląda na blad kliniki, bo odstwpu między stymulacjami a tak duzego nie ma, nie?

Kriobank.
Taka opcja chyba jest możliwa, pytanie tylko ile taka przyjemność by kosztowala
jaka to klinika w Bialym? no o wez bądź mądry. Białystok na amh dobre A Gdańsk na pgs i pgd... swoją drogą ciekawe czy gdyby uzyskać zarodki w Białym i chcieć przenosić je do gdanska na badanie pgs pgd i transfer to można tak?[emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Do góry