reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć kochane, do tej pory ogarniałam wszystko sama, ale teraz potrzebuje wsparcia od Was i Waszej wiedzy. Szykujemy się z mężem do in vitro i niedługo będziemy mieć kwalifikację. W biocenozie pochwy wyszedł mi brak Lacobactillus, biorę probiotyk, żeby to poprawić. Ale martwię się, że nie pozwolą nam zacząć in vitro z takim wynikiem. Wiecie coś na ten temat?

reklama
@AninuT co tam słychać? Jaka u Ciebie pogoda? Ja się zdążyłam przed transferem zjarać😊.
Dzięki kochana, pogoda piękna u mnie, prawdziwe lato. Upałów nie ma, ale jak na Irlandię jest cieplutko. Też zdążyłam się już trochę zjarać 😜 dziś miałam wolne pojechaliśmy na fajną wycieczkę wspinaliśmy się na górę, a na dole morze, widoki piękne 😍 w krótkich spodenkach śmigałam bo nóżki już opalone 😉 dzisiaj miałam fajny dzień, ale tak ogólnie to mam słabszy czas.... Nie wiem kiedy my zaczniemy, czy ja się w ogóle kiedyś doczekam 😿
Mniej wchodzę na forum, ale jestem na bieżąco, idziesz jak Strzała 💪 szacun za tą wytrwałość Fredziu dla Ciebie i @Evela.6 @mala_Mi 80 @Wesoła_Aga jesteście prawdziwe wojowniczki, w końcu Wam się uda! ✊✊✊✊✊✊✊ @Gonia0605 @Murawa[/USER] i za Was kochane mocne kciuki !

Ostatnia edycja:
Trzeba miec moje "szczescie" :| wlasnie w trakcie kapieli znalazlam kleszcza na lydce. Jest czerwona kropka więc zdazyl sie wbic :( drapnelam go paznokciem.. myslalam, ze to jakis strupek a ze golilam nogi to nie chciałam zadrapac sie ponownie... mam nadzieję, ze nie zarazil mnie niczym :( ale trzeba byc mna.. nawet na sekunde dzis nie byłam poza domem bo mnie tak brzuch bolal. A tu taki zonk :| Myslicie, zeby robic jakies testy?? Ja mam miec za mc transfer :(

Dziewczyny,
U mnie taka sytuacja … 5 maja miałam criotransfer blastocysty. W 26 dpt pęcherzyk z ciałkiem żółtym i zarodkiem - brak serca. 33dpt ciąża podzieliła się na dwie ! Dwa cialka żółte , brak zarodka brak akcji serca. Skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. Czy ktoś tak miał ? I czy jest jeszcze jakaś szansa? Jak stał się taki cud że się podzieliły to może i byłby kolejny.
Ja tak miałam... Musiałam odstawić leki

reklama
Trzeba miec moje "szczescie" :| wlasnie w trakcie kapieli znalazlam kleszcza na lydce. Jest czerwona kropka więc zdazyl sie wbic :( drapnelam go paznokciem.. myslalam, ze to jakis strupek a ze golilam nogi to nie chciałam zadrapac sie ponownie... mam nadzieję, ze nie zarazil mnie niczym :( ale trzeba byc mna.. nawet na sekunde dzis nie byłam poza domem bo mnie tak brzuch bolal. A tu taki zonk :| Myslicie, zeby robic jakies testy?? Ja mam miec za mc transfer :(
Ja bym chyba tylko obserwowala siebie, bez paniki, nie kazdy kleszcz oznacza chorobe. Ale pamietaj ze go mialas gdyby cos sie dzialo.

Do góry