Coffe18
Fanka BB :)
A to rozumiem ze koleżanka ma byc duchem świętym i wszystko wiedzieć ? To skoro jesteś w pracy to zajmij się praca a nie wypisywaniem niepoważnych postów i rozbieraniem testówA skąd ty wiesz czy czasem w pracy nie jestem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to rozumiem ze koleżanka ma byc duchem świętym i wszystko wiedzieć ? To skoro jesteś w pracy to zajmij się praca a nie wypisywaniem niepoważnych postów i rozbieraniem testówA skąd ty wiesz czy czasem w pracy nie jestem ?
To że rozebrałam test to nie znaczy że sobie ciąże wmawiam, weź się zastanów nad tym co ty piszesz.Uspokój emocje trochę .
testy na nic nie wskazują .
Bawienie się w rozbieranie dla mnie przynajmniej - nienormalne . Zrob betę i będziesz wiedzieć . Zastanówcie się czasem zanim zadajecie takie pytania czy coś widac na testach czy nie . Nie zawsze otrzymasz taka odpowiedz jakiej byś chciała .
A to rozumiem ze koleżanka ma byc duchem świętym i wszystko wiedzieć ? To skoro jesteś w pracy to zajmij się praca a nie wypisywaniem niepoważnych postów i rozbieraniem testów
Ja mam się zastanowić ?To że rozebrałam test to nie znaczy że sobie ciąże wmawiam, weź się zastanów nad tym co ty piszesz.
Będę sobie wstawiała co będę chciała i tyle w temacieA to rozumiem ze koleżanka ma byc duchem świętym i wszystko wiedzieć ? To skoro jesteś w pracy to zajmij się praca a nie wypisywaniem niepoważnych postów i rozbieraniem testów![]()
Rozbieranie testów i obsesyjne doszukiwanie się ciąży nadaje się dla psychologa.To że rozebrałam test to nie znaczy że sobie ciąże wmawiam, weź się zastanów nad tym co ty piszesz.
Bez rozbierania w rzeczywistości była widocznaW swoim życiu z 20 testów zrobiłam ale w życiu nie przyszło mi do głowy grzebać w nich czy je rozbierać .kreska powinna byc widoczna bez żadnych ceregieli .
chyba jesteś dorosła … jeśli Masz wątpliwości to idź na Betę - ona prawdę Ci powie .
To skoro Ty ja widziałaś to czemu wstawiasz tu obsikane rozebrane papierkiBez rozbierania w rzeczywistości była widoczna
Tu jest twój wpis z 2 czerwca. Miałaś iść tydzień temu w piątek na badania krwi więc jaki był wynik?Hej potrzebuje pomocy
Iż zaczęłam dostawać objawy ciąży więc w poniedziałek rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny więc dla pewności powtórzyłam i również taki był
Natomiast z czystej ciekawość znowu zrobiłam i wyszedł negatywny
O czym to świadczy
Niestety dopiero na krew idę w piątek a nie wiem co mam robić
No to w takim razie nie oczekuj żadnych odpowiedzi. Dziewczyny nie ma sensu już tego komentować, naprawdęBędę sobie wstawiała co będę chciała i tyle w temacie