vvDomivv
Fanka BB :)
No Kochana! To gratulacjeZatem testujemy razemdziś 22dc przy cyklach 30dniowych. A Ty który dc? Owu masz potwierdzona? Moja była 2 czerwca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Kochana! To gratulacjeZatem testujemy razemdziś 22dc przy cyklach 30dniowych. A Ty który dc? Owu masz potwierdzona? Moja była 2 czerwca
Miłego równieżCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJa dziś cały dzień w pracy, trochę się obawiam, bo wczoraj pierwszy raz wzięłam 3 tabletki metforminy, ale jest ok i oby tak zostało
a co u Was?
Tak, często tak mocno czuje jajnik z którego mam owulacjeHej dziewczyny ja was czytam mało sie udzielam pracuje na dwie zmiany w dino i czasu mało . Mam pytanie bo jutro jest ten dzień najbardziej płodny czy wy tez tak odczuwacie? Mnie zawsze strasznie brzuch przy jajnikach .. aż boli jak siadam.. plus taki ze chociaz wiem kiedy jest najbardziej płodny dzień i testów robic nie musze. Miłego wieczorku kochane :*
Hej! Ja w zeszłym miesiącu miałam podany zastrzyk z Ovitrelle też przy pęcherzyk 26 mm i to późnym wieczorem, torbiel się nie zrobiła, pęcherzyk ładnie pękł, bolało mnie całe podbrzusze, czułam się tak jak bym była oberwana, też myślałam, że zrobiła się torbiel lecz na USG lekarz potwierdził, że pęcherzyk pękłMam pytanko do dziewczyn które brały Ovitrelle na pęknięcie pecherzyka. Czy u Was też pojawiał się dosc intensywny bol po stronie jajnika w którym miałyście pęcherzyk dominujący? Bo nie wiem czy to normalna reakcja czy jednak coś jest nie haloTroszke tez martwi mnie to ze zastrzyk mogłam dostać ciut za późno bo na monitoringu pęcherzyk miał już 26mm a wiem ze zastrzyk nie dziala natychmiast i troszke mam obawy czy nie zrobi się z niego torbiel
![]()
testowalam w sobotę 28dc ale był negatyw z tym ze te testy były baaaaardzo tanie za 3zaplacilam funta i nie wiem jak z ich jakością ale w każdym bądź razie były negatywy ale do tej pory nic czuje raz na jakiś czas tylko takie spięcia podbrzusza ale to delikatne a tak to nic nic nie boli nic nie dolega tak jakby wgl miał nie przyjść poczekamy może coś się opóźniło czy przesunęłoUuua testowałaś już?
![]()
Nie, ja nie mialam dupka. Dostalam dopiero jak plamilam w 5 tyg ciazy. Clo biore na wieczor, bo bylam mega senna, nie umialam sie skupic. Owi wystapilo rowno w 14dc, co dawalo sie mega odczu stosunek wtedy byl mega bolesny i akurat w 1 cyklu o dziwo sukces. Test robilam w 28 dc czyli dniu, @ i byla kreska, ale troche slabsza niz kontrolna, niestety ciaza obumarla w 8 tyg. Teraz czekam na piątek i znowu clo.