reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Też czytałam właśnie na różnych forach i może to sprawiło, że mam w sobie taki luz w tym cyklu, aż sama siebie nie poznaję, na prawdę 😄
Sorki dziewczyny, że ciągle do tego wracam na tym forum, ale pierwszy raz od dłuuugiego czasu czuję taki jakiś spokój psychiczny 😌😌
No i bardzo dobrze, że czujesz luz i spokój! Jak człowiek coś robi i ma poczucie, że nie stoi w miejscu odrazu jest jakoś lepiej i lżej na sercu 😁 Ja mam to samo, dopóki nie robiliśmy badań np. nasienia ani monitoringu ciężej było mi znieść comiesięczną porażkę a teraz nawet jeśli nie wyjdzie za pierwszym razem z clo to wiem, że z moją gin mamy plan na kolejny cykl i nie będziemy się poddawać 💪

reklama
@Maggie35 u mnie w ten sposób objawiło się ostre zapalenie wyrostka. Dokładnie tak jak opisałaś, skurcze, bóle nie do wytrzymania, wymioty, koszmar. Następnego dnia przyszło krwawienie, ale u mnie po prostu atak zbiegł się z początkiem cyklu 🤷🏻‍♀️ Najpierw wykluczono na usg ciąże pozamaciczną a następnie przewieziono prosto na stół ;)

@Stelle jak u Ciebie sytuacja? ✊
Byłam dzisiaj na kontroli bety... Koło 17 ma być wynik 🥺 dałam dane do logowania mężowi i on sprawdzi bo ja chyba na zawał zejdę 😕 nie czuje się w ogóle ciążowo.. Cycki nie bolą, zapachy nie przeszkadzają, nie jestem zmęczona... Porównuje dużo do pierwszej ciąży a wiem ze nie powinnam tego robić 🙈
Wzięłam dzisiaj pierwszy zastrzyk heparyny, biorę do tego acard, duphaston i encorton. Także mam obstawę, mam nadzieję że nie było to za późno włączone 🙄

Hej! Ale super, że tak szybko u Ciebie sprawy się toczą. Ja jeszcze postawiłam na naturalny cykl. Też jestem w 6dc a na pierwszą wizytę umówiłam się w 18dc. I zobaczymy czy coś samo urośnie.
W sobotę jadę nad morze na 4 dni i to mnie trzyma! :D

Życzę Tobie i pozostałym Staraczką pomyślnego czerwca/lipca <3 No i sobie tez :D
Ściskam!
Czas mnie goni lata leca, nie moge sobie pozwolic na przestój 😅🤣
Ale tez nie popadam w paranoje, co ma byc to bedzie ;) daj znac jak Twoj naturalny cykl , trzymam kciuki ✊🏼❤️

Byłam dzisiaj na kontroli bety... Koło 17 ma być wynik 🥺 dałam dane do logowania mężowi i on sprawdzi bo ja chyba na zawał zejdę 😕 nie czuje się w ogóle ciążowo.. Cycki nie bolą, zapachy nie przeszkadzają, nie jestem zmęczona... Porównuje dużo do pierwszej ciąży a wiem ze nie powinnam tego robić 🙈
Wzięłam dzisiaj pierwszy zastrzyk heparyny, biorę do tego acard, duphaston i encorton. Także mam obstawę, mam nadzieję że nie było to za późno włączone 🙄
Napisz potem jak beta, nie martw sie na zapas. Grunt aby beta rosla a objawy moze dopiero przyjdą i beda cie meczyc
😉

Bardzo mocno trzymamy kciuki ✊✊✊ Będzie dobrze, postaraj się nie denerwować "na zapas" 💛

@Stelle trzymam kciuki! [emoji3590][emoji123]

Ja dziś 5dc i tak sobie myślę, że ten czas do owu jakoś szybciej leci, a po owu zwalnia niemiłosiernie [emoji23] też tak macie?

Pytanie do dziewczyn mierzących temp: możecie polecić jakiś termometr? Myślę żeby zacząć obserwacje, tak dla własnej ciekawości [emoji6]

reklama
Trzymam mocno kciuki!!! ✊✊✊Koniecznie daj znać po wynikach bety i się nie denerwuj tak bardzo to nie służy Waszej fasolce 😊

Do góry