Hej I jak u Was idzie poprawa nasienia? My zaczynamy też walkę o poprawę. W sobotę się dowiedzieliśmy że morfologia 0 i ruch postępowy a też zeroMój M naczytał się o diecie, stwierdził, że zmienia nawyki, zamówiliśmy już suplementy (960zł) i będzie za wszelką cenę starał się polepszyć jakość nasienia. Z jednej strony martwię się, bo efekt może być marny, może być z każdym miesiącem gorzej, z drugiej pocieszam się, że mamy jeszcze czas, jesteśmy stosunkowo młodzi, jest dużo możliwości, więc na pewno się uda.. Spadło to na nas jak grom z jasnego nieba bo zrobiliśmy to badanie z głupoty, dla samych siebie a tutaj takie rzeczy.
Życzę Ci kochana dużo zdrówka i spokoju, trzymam kciuki za Was, oby wszystko było dobrze![]()
reklama
miszka0109
Zaangażowana w BB
U mojego męża duza poprawa nasienia po profertilHej I jak u Was idzie poprawa nasienia? My zaczynamy też walkę o poprawę. W sobotę się dowiedzieliśmy że morfologia 0 i ruch postępowy a też zero
agnieszkaka38
Początkująca w BB
Witam serdecznie, chcialam podzielic sie moimi obserwacjami z moich osobistych doswiadczen i analiz roznych badan na temat IUI i stymulacji. Jesli chcecie by wasze szanse na poczecie byly wieksze, to mozna brac gonatotropiny. Niestety zwykle ma sie po nich wiecej niz 1 pecherzyk dominujacy. Po stymulacji Gonal F np statystyki ciaz po inseminacji sa okolo 15-30 procent a po stymulacji clo to 10-15. Po gonal F endometrium jest duzo grubsze co sprzyja implantacji.
Jest niestety ryzyko ciazy mnogiej. Ale widze, ze wiele osob na forum jest gotowych nawet na ciaze mnogie.
Ja sie zdecydowalam na insemjnacje w poniedzialek na 2 pecherzykach i sie tym bardzo stresuje. Dodatkowo choc mialam juz kilka IUI na dobe po IUI dostalam zapalenia pecherza. Moja cewka zostala podrazniona od wkladania wziernika. Jestem zdolowana, dostalam goraczki mam krew w moczu. I zaraz bede musiala brac antybiotyk. 2 dni po IUI. Gdzie organizm zamiast sie 'skupic' na tworzeniu zarodka(òw) musze walczyc z infekcja.
Czy ktorejs z was sie przytrafilo zapalenia pecherza/cewki po IUI?
Mialam wiele razy zapalenie pecherza, ale nigdy z gorączką.
Mam 38 stopni, czy ta goraczka moze byc nie zwiazana z infekcja? CZy to moze byc oznaka zaplodnienia???
Jest niestety ryzyko ciazy mnogiej. Ale widze, ze wiele osob na forum jest gotowych nawet na ciaze mnogie.
Ja sie zdecydowalam na insemjnacje w poniedzialek na 2 pecherzykach i sie tym bardzo stresuje. Dodatkowo choc mialam juz kilka IUI na dobe po IUI dostalam zapalenia pecherza. Moja cewka zostala podrazniona od wkladania wziernika. Jestem zdolowana, dostalam goraczki mam krew w moczu. I zaraz bede musiala brac antybiotyk. 2 dni po IUI. Gdzie organizm zamiast sie 'skupic' na tworzeniu zarodka(òw) musze walczyc z infekcja.
Czy ktorejs z was sie przytrafilo zapalenia pecherza/cewki po IUI?
Mialam wiele razy zapalenie pecherza, ale nigdy z gorączką.
Mam 38 stopni, czy ta goraczka moze byc nie zwiazana z infekcja? CZy to moze byc oznaka zaplodnienia???
A z ilu na ile jeśli mogę spytać? Czy mybz 0 mamy w ogóle szansę...U mojego męża duza poprawa nasienia po profertil
Manua
Fanka BB :)
16.06 2021 testowanieCoś ci wpisać? Bo zacytowałas ale nie skomentowałas[emoji6]
Karola z nadzieją
@kolor nadzieji ja poproszę na 11.06. na II Monitoring przed pick up 
Hej dziewczynki, troszkę mnie nie było ale cały czas na bieżąco Was podczytywałam
chciałam się z Wami pożegnać, znikam na jakiś czas.. Niestety moja 3 IUI zakończyła się niepowodzeniem. Muszę trochę psychicznie odpoczac, nabrać energii i wrócić do walki.. Trzymam za Was wszystkie nieustannie kciuki!! 

eij
Kochana strasznie mi przykroHej dziewczynki, troszkę mnie nie było ale cały czas na bieżąco Was podczytywałamchciałam się z Wami pożegnać, znikam na jakiś czas.. Niestety moja 3 IUI zakończyła się niepowodzeniem. Muszę trochę psychicznie odpoczac, nabrać energii i wrócić do walki.. Trzymam za Was wszystkie nieustannie kciuki!!
![]()

A z ilu na ile jeśli mogę spytać? Czy mybz 0 mamy w ogóle szansę...
Też walczę o tą nieszczęsną morfologię i chętnie bym poznała jakiś przepis, jak ją poprawić.

reklama
Be_More_Happy
Przykro mi bardzoHej dziewczynki, troszkę mnie nie było ale cały czas na bieżąco Was podczytywałamchciałam się z Wami pożegnać, znikam na jakiś czas.. Niestety moja 3 IUI zakończyła się niepowodzeniem. Muszę trochę psychicznie odpoczac, nabrać energii i wrócić do walki.. Trzymam za Was wszystkie nieustannie kciuki!!
![]()

Podziel się: