Luflo
Fanka BB :)

O to czekam na informacje jak wyjdzie po drugim badaniuJa miałam identyczną sytuację24 maja bylam na wizycie i wg OM 7+0 a wedlug usg 5+6. Wielkosc tez byla 3mm
14.06 mam kolejną wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
O to czekam na informacje jak wyjdzie po drugim badaniuJa miałam identyczną sytuację24 maja bylam na wizycie i wg OM 7+0 a wedlug usg 5+6. Wielkosc tez byla 3mm
14.06 mam kolejną wizytę
Badałas progesteron? U mnie w badaniu też ok a mimo to plamiłam i wyszło że mam niski co prowadzi do poronienia stąd te plamienia ale biorę duphaston i póki co nie plamie.
Zaczęłam tak wczytywać się w wasze posty o nieznanej przyczynie krwawień i wiecie co? A to nie jest przypadkiem spowodowane zwiększoną objętością krwi? Ja akurat mam codziennie krew w nosie i lekarz mi mówił, że to od zwiększonej objętości krwi. Mam przekrwioną śluzówkę i łatwo o jej pęknięcie. Śluzówka w pochwie również jest podobna do tej w nosie i może też tak macie jak ja, tylko, że mi leci krew z nosa a Wam z drugiej strony? [emoji2][emoji85][emoji23]
Witam Was wszystkie. Mimo, że już z Wami nie mogę cieszyć się ciążą, nadal Was czytam i trzymam kciuki żebyście wszystkie donosiły zdrowe i piękne dzieciaczki. Ja sobie nie mogę poradzić z tą sytuacją ale żyć trzeba dalej [emoji26] dziś miałam mieć wizytę i miało być już 10+3... 21 mam kontrolę i chcę jak najszybciej starać się znów zajść. Jak to bylo z Wami po straconych ciążach?
A po jakim czasie lekarz dał zielone światło na starania?Ja po straconej ciąży w 19tyg i porodzie naturalnym zaszłam w ciążę po 4 mc. Czułam że to ten czas i dłużej nie czekałam.. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
Kochana <3 Myślałam o Tobie wczoraj, bo byłyśmy na podobnym etapieWitam Was wszystkie. Mimo, że już z Wami nie mogę cieszyć się ciążą, nadal Was czytam i trzymam kciuki żebyście wszystkie donosiły zdrowe i piękne dzieciaczki. Ja sobie nie mogę poradzić z tą sytuacją ale żyć trzeba dalejdziś miałam mieć wizytę i miało być już 10+3... 21 mam kontrolę i chcę jak najszybciej starać się znów zajść. Jak to bylo z Wami po straconych ciążach?
Ja po poronieniu wiedziałam, że nic więcej nie mogłam zrobić i czułam że jestem gotowa starać się dalej. Miałam zabieg łyżeczkowania w szpitalu w pazdzierniku, jakos w lutym dostałam zielone światło od lekarza na starania. Trzymaj się!!Witam Was wszystkie. Mimo, że już z Wami nie mogę cieszyć się ciążą, nadal Was czytam i trzymam kciuki żebyście wszystkie donosiły zdrowe i piękne dzieciaczki. Ja sobie nie mogę poradzić z tą sytuacją ale żyć trzeba dalejdziś miałam mieć wizytę i miało być już 10+3... 21 mam kontrolę i chcę jak najszybciej starać się znów zajść. Jak to bylo z Wami po straconych ciążach?
Ja dostałam zielone światło po lyzeczkowaniu po trzech miesiącach od zabiegu. Ale dopiero teraz po 5 latach zdecydowałam się na ponowną ciążę. Teraz z perspektywy czasu żałuje, że nie zdecydowałam się od razu po zabiegu...Witam Was wszystkie. Mimo, że już z Wami nie mogę cieszyć się ciążą, nadal Was czytam i trzymam kciuki żebyście wszystkie donosiły zdrowe i piękne dzieciaczki. Ja sobie nie mogę poradzić z tą sytuacją ale żyć trzeba dalejdziś miałam mieć wizytę i miało być już 10+3... 21 mam kontrolę i chcę jak najszybciej starać się znów zajść. Jak to bylo z Wami po straconych ciążach?
Tak jak już dziewczyny pisały, serduszko zaczyna bić z jakiegoś etapu (bodajże 60) i wzrasta, także nie ma co się martwić na zapasHelp dziewczyny byłam na pierwszym USG. Wiek to 6t+4 i długość 7 mm ale tętno tylko około 105 uderzeń. Martwię się że to mało. Lekarza mam dopiero w poniedziałek bo w medicover USG to oddzielna wizyta![]()