Ehhhh sam sex@Kasiekt własnie leciała reklama z Malenczukiem, tym Twoim lovbojem. Już zawsze będziesz mi się z nim kojarzyła
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhhh sam sex@Kasiekt własnie leciała reklama z Malenczukiem, tym Twoim lovbojem. Już zawsze będziesz mi się z nim kojarzyła
![]()
Ja pier.doleEhhhh sam sexOn to ocieka seksapilem
![]()
200mgPytanie do dziewczyn, które brały ubichinol, jaką dawkę dzienna brałyście??
Oj przepraszam ja już wszędzie widzę stymulację i hormony. Poszło mi na głowęAle koenzym Q10 to nie jest hormon (raczej).
Poka poka [emoji16]Dziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!![emoji3][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
No to superDziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!!![]()
To dobry znak!!Dziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!![emoji3][emoji3059][emoji3059][emoji3059]