Hej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 stycznia
w tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?
reklama
Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze! Ja też tak mam, że raz mam objawy a raz nie mam.Hej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 styczniaw tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?
Mimimka89
Fanka BB :)
Witamy CięHej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 styczniaw tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?

malgosia005
Witamy, ja jestem dziś 6t+5 więc miło zobaczyć styczniową mamę z końca miesiącaHej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 styczniaw tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?
monnkej
Hej! Ja dzisiaj jestem 10+6 i również nie czuje się jak w ciąży już od 2 tyg, ale tydzień temu byłam na wizycie i było wszystko Oki. Ogólnie ja to jakaś mało objawowa ciąże mam, chyba ze większość w drugim trymestrze będzie odpoczywać a ja zdychać.Hej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 styczniaw tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?
Mamazbb
Witaj, moje obawy też znikły ale wczoraj byłam na wizycie i było wszystko dobrze [emoji846] także życzę Ci spokojnej ciąży i trzymam kciuki [emoji3590]
Hej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 styczniaw tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?
Aga87lan
CześćHej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 styczniaw tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?

Hej.
Gratuluję Wam wszystkim, i życzę nudnej ciąży, ze szczęśliwym rozwiązaniem.
A u mnie...
OM 17.04.21
Pozytywny test ciążowy 16.05.2021 (Taki mały prezent na moje 34 urodziny)
Ciąża potwierdzona na sor w Warszawie.
Według USG z sor Obecnie 7+2tc. +- tydzień gdyż mam nieregularne cykle.
Wizytę potwierdzającą prawidłowy rozwój zarodka, mam 15.06.2021.
Więc dopiero tego dnia będę miała w ręku pierwsze oficjalne usg mojej dzidzi.
Prawdopodobny termin porodu to 26.01.2022r
Gratuluję Wam wszystkim, i życzę nudnej ciąży, ze szczęśliwym rozwiązaniem.
A u mnie...
OM 17.04.21
Pozytywny test ciążowy 16.05.2021 (Taki mały prezent na moje 34 urodziny)
Ciąża potwierdzona na sor w Warszawie.
Według USG z sor Obecnie 7+2tc. +- tydzień gdyż mam nieregularne cykle.
Wizytę potwierdzającą prawidłowy rozwój zarodka, mam 15.06.2021.
Więc dopiero tego dnia będę miała w ręku pierwsze oficjalne usg mojej dzidzi.

Prawdopodobny termin porodu to 26.01.2022r
Ostatnia edycja:
reklama
Kaja14
Zaciekawiona BB
Ja też zauważam że mam coraz większy brzuch i nie jestem w stanie go wciągnąćDziewczyny , czy Wy macie już widoczne brzuszki ? Kurczę … u mnie się zrobiła taka piłka że już nie ukryje tego faktu , myślałam że uda mi się ukryć ten pierwszy trymestr .. ale nie ma szans …

Także to chyba kazda ciąża jest inna

Podziel się: