Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To superDziewczyny poranny bladziutki test płytkowy nie kłamał. Mam już wynik beta hcg z rana: 27,6 mIU/ml(3 lata temu przy ciąży biochemicznej wynosiła 11.3 w 14 dpt, dzisiaj jest 9 dpt). Oby teraz rosła ładnie, a zarodek Paweł się rozwijał
Za dwa dni kolejne badanie
Super! Zarodek Paweł haha, jesteś niemożliwaDziewczyny poranny bladziutki test płytkowy nie kłamał. Mam już wynik beta hcg z rana: 27,6 mIU/ml(3 lata temu przy ciąży biochemicznej wynosiła 11.3 w 14 dpt, dzisiaj jest 9 dpt). Oby teraz rosła ładnie, a zarodek Paweł się rozwijał
Za dwa dni kolejne badanie
ja jestem z BiałegostokuKochanie dziewczynki wybaczcie ze tak wpadam po czasie i odrazu w mega prośbą. Czy jest ty jakaś dobra dusza z Białegostoku ? Potrzebuje leku dla naszej córeczki a dostępny jest tylko w Białymstoku ostatnia dawka. Dajcie znać proszę![]()
Tak, 3 dniowy. Z mojej własnej jednej jedynej komórki na cyklu naturalnymTo supera Ty miałaś 3 dniowca?
No tak, bo mam gdzieś wewnętrzne przekonanie, że to będzie męski płódSuper! Zarodek Paweł haha, jesteś niemożliwabędzie super zobaczysz
Rozumiem, będzie pięknie kochanaNo tak, bo mam gdzieś wewnętrzne przekonanie, że to będzie męski płódWięc nadałam mu imię
(wolałabym mieć syna, nie chciałabym, żeby córka po mnie odziedziczyła najgorsze problemy z płodnością i endometriozą i się tak męczyła jak ja
)
Szyjka 21mm to trochę mało ale waga Twoich dwóch dziewczyn w 29tc to jak waga jednego dziecka w donoszonej ciąży wiec ma prawo się do takiej długości skrócić na tym etapie. A nie ma żadnego lejka, nie jest miękka w badaniu palpacyjnym, ktg robili ? Bo oprócz długości to jest ważne aby powiedzieć jak będzie trzymac. Jak twarda bez lejka, nie ma skurczy to nie jest tak źle jak na prawie 30tcJa po usg, czekam ba lekarza. Szyjka się skróciła z 25 na 21 mm i czekam co lekarz powie. Dziewczyny duże waga jednej 1383g a drugiej 1658g. A to 29tydzien wiec dobrze rosną. Zastanawia mnie czy szyjka 21mm to mało? Bo chyba poniżej 20 to mało???
No to myśli podobnie jak ja, tylko że my w drugą stronęNo tak, bo mam gdzieś wewnętrzne przekonanie, że to będzie męski płódWięc nadałam mu imię
(wolałabym mieć syna, nie chciałabym, żeby córka po mnie odziedziczyła najgorsze problemy z płodnością i endometriozą i się tak męczyła jak ja
)