reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Wysłałam listę ze wszystkimi dziewczynami które się zgłosiły (również te, które dołączyły wczoraj) + te które @Klauuudia wypisała bo kojarzy po nickach 😄 Więc będziemy obserwować które się udzielają ;) Chyba właśnie po jesteśmy 🤔😂

reklama
ale jak? my mamy zgadywać? Połowa dziewczyn wpisana na pierwszej stronie się odezwała max 2x... a nie wiemy kto nas „podczytuje” właśnie chodzi nam o takie grono zaufanych, „znanych” już dziewczyn a te co dopiero dołączają po czasie tez tutaj będziemy się udzielać i zobaczymy, które się będą udzielały :)
No ale jak my z drugiej strony miałyśmy wiedzieć ze wy akurat dziś założycie sobie grupę prywatna 🤷🏼‍♀️🙈
Spoko luz przeżyje 🤣

Ja też uważam, że selekcja nie powinna być na podstawie ilości postów, bo różne dziewczyny dołączają w różnych terminach. Jakaś część dziewczyn pracuje i będzie jeszcze długo pracować, więc ich ilość postów będzie z automatu mniejsza, ale to nie znaczy, że mają być pominięte. Myślę, że każdy kto jest chętny powinien dołączyć do grupy
to ja np nie widzę sensu dołączania każdego, przepraszam... ja podczytuje dużo grup a na prywatnych nie jestem... każdy kozę stworzyć swoją grupę później, my już tworzymy długo naszą społeczność i nie chcemy być „podczytywane” ja to tak czuje, ze wynika z wiadomości dziewczyn. Tak jak napisałam dodać zawsze będzie można kolejną z dziewczyn, będziemy się tez tutaj udzielać z dziewczynami, które dołączają... nie wiem dziwne to 🤷‍♀️

Hej
Ja tez jestem chętna na zamkniętą, ale pracuje i pracować jeszcze będę póki brzuchol pozwoli, także na pewno nie będę miała aż tyle czasu żeby się udzielać co niektóre dziewczyny :) ale miło będzie mieć w was wsparcie :)

Uff nadrobiłam 10 stron 🙈
Od wczoraj męczy mnie migrena, więc wczoraj przed 22 już mnie nie było.. 😴 ale dziś to samo, odkąd wstałam siedzę z zimnym kompresem na czole.. Nie wiem czy to na zmianę pogody. Dziewczyny mówiłyście, że Apap można brać w ciąży tak? Ja ogólnie jestem anty-leki ale akurat migrena doskwiera mi raczej kilka dni i czasem nie mam już sił się męczyć i dziś czuję że będzie ten dzień gdzie będę zmuszona wziąć tabletkę bo już jest to ból o dużym nasileniu aż jest mi niedobrze i mam ciarki 😬
Wracając do Apapu, to mówimy tutaj o tym najzwyklejszym tak?

Ja myślę że pewnie pisać będziemy i tu i tu z tym że tam będą bardziej prywatne/ intymne tematy i zawsze można będzie kogoś do zamkniętej grupy dodać, nie ma co się obrażać że ktoś doszedł teraz i nie od razu będzie na grupie zamkniętej. Tak jak dziewczyny piszą to nie ma być kolejna grupa do podczytywania bo nie o to w zamkniętej chodzi i nikogo nie powinno urazić czy będzie nas tam 45 czy 20. Także chill dziewczyny:)

Uff nadrobiłam 10 stron 🙈
Od wczoraj męczy mnie migrena, więc wczoraj przed 22 już mnie nie było.. 😴 ale dziś to samo, odkąd wstałam siedzę z zimnym kompresem na czole.. Nie wiem czy to na zmianę pogody. Dziewczyny mówiłyście, że Apap można brać w ciąży tak? Ja ogólnie jestem anty-leki ale akurat migrena doskwiera mi raczej kilka dni i czasem nie mam już sił się męczyć i dziś czuję że będzie ten dzień gdzie będę zmuszona wziąć tabletkę bo już jest to ból o dużym nasileniu aż jest mi niedobrze i mam ciarki 😬
Wracając do Apapu, to mówimy tutaj o tym najzwyklejszym tak?
On zawiera paracetamol, a paracetamol jest dozwolony. Ja też jestem raczej antylekowa :D Ja dzisiaj od rana mam zawroty głowy, więc to może rzeczywiście pogoda? Wysłałam męża po czereśnie. One są lekarstwem na wszystko :D

reklama
Do góry