Wysłałam listę ze wszystkimi dziewczynami które się zgłosiły (również te, które dołączyły wczoraj) + te które @Klauuudia wypisała bo kojarzy po nickach
Więc będziemy obserwować które się udzielają
Chyba właśnie po jesteśmy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale jak my z drugiej strony miałyśmy wiedzieć ze wy akurat dziś założycie sobie grupę prywatnaale jak? my mamy zgadywać? Połowa dziewczyn wpisana na pierwszej stronie się odezwała max 2x... a nie wiemy kto nas „podczytuje” właśnie chodzi nam o takie grono zaufanych, „znanych” już dziewczyn a te co dopiero dołączają po czasie tez tutaj będziemy się udzielać i zobaczymy, które się będą udzielały![]()
to ja np nie widzę sensu dołączania każdego, przepraszam... ja podczytuje dużo grup a na prywatnych nie jestem... każdy kozę stworzyć swoją grupę później, my już tworzymy długo naszą społeczność i nie chcemy być „podczytywane” ja to tak czuje, ze wynika z wiadomości dziewczyn. Tak jak napisałam dodać zawsze będzie można kolejną z dziewczyn, będziemy się tez tutaj udzielać z dziewczynami, które dołączają... nie wiem dziwne toJa też uważam, że selekcja nie powinna być na podstawie ilości postów, bo różne dziewczyny dołączają w różnych terminach. Jakaś część dziewczyn pracuje i będzie jeszcze długo pracować, więc ich ilość postów będzie z automatu mniejsza, ale to nie znaczy, że mają być pominięte. Myślę, że każdy kto jest chętny powinien dołączyć do grupy
to nie jest problem, przeciez jesteś wypisana? O co Co chodzi?No ale jak my z drugiej strony miałyśmy wiedzieć ze wy akurat dziś założycie sobie grupę prywatna
Spoko luz przeżyje![]()
Zobaczcie co wczoraj kupiliśmy naszemu synkowi [emoji23][emoji7]
On zawiera paracetamol, a paracetamol jest dozwolony. Ja też jestem raczej antylekowaUff nadrobiłam 10 stron
Od wczoraj męczy mnie migrena, więc wczoraj przed 22 już mnie nie było..ale dziś to samo, odkąd wstałam siedzę z zimnym kompresem na czole.. Nie wiem czy to na zmianę pogody. Dziewczyny mówiłyście, że Apap można brać w ciąży tak? Ja ogólnie jestem anty-leki ale akurat migrena doskwiera mi raczej kilka dni i czasem nie mam już sił się męczyć i dziś czuję że będzie ten dzień gdzie będę zmuszona wziąć tabletkę bo już jest to ból o dużym nasileniu aż jest mi niedobrze i mam ciarki
Wracając do Apapu, to mówimy tutaj o tym najzwyklejszym tak?
w pepco są [emoji7]