Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
Jutro jadę do kliniki tam będzie wynik po kilku godzinach bo u mnie dopiero na drugi dzieńWszystko możliwe, najlepiej oznaczyć poziom beta hcg i wtedy będzie coś wiadomorównież trzymam!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro jadę do kliniki tam będzie wynik po kilku godzinach bo u mnie dopiero na drugi dzieńWszystko możliwe, najlepiej oznaczyć poziom beta hcg i wtedy będzie coś wiadomorównież trzymam!!
Ja będę miała koło 18 dopiero ehh ale dawaj znać co wyjdzie, musi byc super!Jutro jadę do kliniki tam będzie wynik po kilku godzinach bo u mnie dopiero na drugi dzieńmam nadzieję ze wszystko sie ladnie Tobie rozwiąże i test bedzie super pozytywnie
![]()
3mam za nas mocnoJa będę miała koło 18 dopiero ehh ale dawaj znać co wyjdzie, musi byc super!![]()
Ja miałam ... Spokojnie on tak strasznie tylko wygląda [emoji4]
Nie wiadomo skądKochana co to ta cytomegalia ?
Niedobrze :/ oby tylko wyszły wyniki ok, trzymam kciukasy.
Skąd ta cytomegalia? Mój ma nieaktywną ale wiadomo że kiedyś przeszedł bo mu wyszedł dodatni wynik
Ja już miałam na pewno 2 razy (wiem po wzroście przeciwciał). A mój mąż czuje się normalnie nic mu nie dolega. Najlepsze jest to, że nie mamy styczności z dziećmi żłobkowymi/ przedszkolakami. Tylko takimi „z domów”To trzeba wyleczyc. Cytomegalia powoduje uszkodzenia plodu, najczęściej głęboka gluchote u dziecka.
Nie ma na to lekarstwa jesli kobieta w ciazy się zarazi. Trzeba uwazac, bo nosicielami sa male dzieci, takie zlobkowe i przedszkolne.
Bardziej chodzilo mi o wiek dzieci. I tak, to jest bezobjawowe, ale bardzo niebezpieczne w ciąży.Ja już miałam na pewno 2 razy (wiem po wzroście przeciwciał). A mój mąż czuje się normalnie nic mu nie dolega. Najlepsze jest to, że nie mamy styczności z dziećmi żłobkowymi/ przedszkolakami. Tylko takimi „z domów” [emoji848]
Bardziej chodzilo mi o wiek dzieci. I tak, to jest bezobjawowe, ale bardzo niebezpieczne w ciąży.Ja już miałam na pewno 2 razy (wiem po wzroście przeciwciał). A mój mąż czuje się normalnie nic mu nie dolega. Najlepsze jest to, że nie mamy styczności z dziećmi żłobkowymi/ przedszkolakami. Tylko takimi „z domów” [emoji848]
Cudownie!Dajesz nadzieję ... Naprawdę ... Mam już plan ... Leczę się w Inwimed Wrocław właśnie jak ty kiedyś ... Z tym że u innego lekarza ... Zostały nam 2 zarodki ... I właśnie po rozmowie z mężem stwierdziliśmy że jeśli teraz z tymi dwoma się nie uda to zaczynamy leczyć się w Warszawie ... Mam trochę dalej niż ty ale po tobie widać że warto ... Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby ale zrobię wszystko zeby zostać mamą i aby spełniło się nasze największe marzenie . Pojadę na koniec świata ale będę mamą a mój mąż tatabędziemy rodzicami wierzę w to bardzo ...wierzę w to że najbliższy transfer będzie tym właściwym i udanym ale w razie w mam plan B
powiedz mi proszę czy długo czeka się na wizytę do twojego lekarza i ogólnie napisz jak możesz wszystko ( nawet na priv ) każda rada się przyda ... Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta . Dziś już mogę wam napisać że Będę mamą ..
Nie wiem jeszcze kiedy ale na pewno nią będę![]()