in vitro refundacja- Klinika Bocian Poznań. proszę o informację kto korzystał?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zostaw sobie na kolejneCześć, potrzebuje może ktoś Clexane 0,4? Zostało mi po ciąży i połogu![]()
Hej, ja staram się procedurą in vitro od grudnia.Cześć, przede mną pierwsze in vitro... Czy są tu jakieś osoby starające się o szczęście w ten sposób, czy jestem sama?...
Cześć! I jak postępy? Masz jakiś zaraz transfer? Ja jestem przed cała procedura jeszcze, dopiero będę kompletować badania ale już wiem że to nie będzie nic innego jak in vitroHej, ja staram się procedurą in vitro od grudnia.
hej, estrofem jestem zainteresowana.hejka mam estrofem 1 op nieotwarte, potrzebuje ktoś?
clexane tez-4 zastrzyki![]()
Jesteśmy….tylko trochę tu wszystko umarło jak nie miał kto kalendarza przejąć…a szkoda bo ja tu od 2022 roku i naprawdę skarbnica wiedzy uważam, a przede wszystkim miał kto „poklepać po ramieniu” po niepowodzeniach….Cześć, przede mną pierwsze in vitro... Czy są tu jakieś osoby starające się o szczęście w ten sposób, czy jestem sama?...